Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 15:04

Αυτά είναι τα 23 εστιατόρια της Ελλάδας που βραβεύτηκαν με το Χρυσό Σκούφο '21 του Αθηνοράματος

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

skoufoi.jpgΟι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Grand Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», σε μια λαμπερή τελετή με έντονο «επαναστατικό» χρώμα, καθώς η βραδιά, εμπνεόμενη από την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, ήταν αφιερωμένη στις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία της γαστρονομίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. 

To κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι αναδείχθηκε για ένατη συνεχή χρονιά το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας πιστοποιώντας για άλλη μια φορά την σταθερή δυναμική του. Τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν τρία αθηναϊκά εστιατόρια, το «Botrini’s», η «Σπονδή» και το «Varoulko Seaside» καθώς και το «Fresco» από τη Χαλκιδική. Να σημειώσουμε εδώ πως ένα μόνο από τα βραβευμένα εστιατόρια βρίσκεται στον Πειραιά.  

Εδώ  εμφανίζεται η πλήρη λίστα των 23 βραβευμένων εστιατορίων. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να τις έχουν με κλικ πάνω στη φωτογραφία κάθε εστιατορίου. 

Και σε όσους θέλουν να επισκεφτούν τα βραβευμένα εστιατόρια συστήνονται μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μενού, μόλις στο 50% της αξίας τους από 14 .9 έως 15.10  Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021: τα καλυτέρα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50%  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 16:48

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση