Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 19:28

ΘΕΣγάλα, τώρα και στο Κερατσίνι, Λεωφ. Σαλαμίνας 74 για όποιον ενδιαφέρετε

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν ήμουν επιχειρηματίας και μου πρότειναν να επενδύσω στη δημιουργία σημείων πώλησης φρέσκου γάλακτος και διάφορων γαλακτοκομικών προϊόντων σε διάφορα μέρη κάποιων μεγάλων πόλεων, όχι θα έλεγα. Με τόσα σούπερ και μίνι μάρκετ που μπορείς να βρεις τις περισσότερες μάρκες γάλακτος και όλα τα συναφή προϊόντα, για ποιους λόγους να έχει περιθώρια επιτυχίας αυτό το σχέδιο; Δεν μπόρεσα να βρω ούτε ένα ισχυρό επιχείρημα. Να όμως που η πραγματικότητα μας διαψεύδει. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την εικόνα που βλέπω.

 

Σε ένα από τα καταστήματα που υπάρχει επί της Ελ.Βενιζέλου στον Πειραιά και περνώ αρκετά συχνά, τις περισσότερες φορές βλέπω κόσμο να εξυπηρετείται από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης αυτών των καλοσχεδιασμένων σημείων. Και το ίδιο είδα να συμβαίνει δυο τρεις φορές που πέρασα έξω από το το νέο κατάστημα της "Θες γάλα" που άνοιξε πριν λίγο καιρό στο Κερατσίνι, και που βρίσκεται επί της Λεωφ. Σαλαμίνας 74, στην επονομαζόμενη περιοχή του Νερού.

Τώρα γιατί συμβαίνει αυτή η όπως φαίνεται μέχρι στιγμής επιτυχία; Ίσως όντως να ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο συνεταιρισμός ΘΕΣ γάλα, ότι δηλαδή, η δημιουργία του ΘΕΣγάλα προσδοκά σε μια διαφορετική προσέγγιση στη συνεταιριστική αντίληψη. Με κεντρικό σύνθημα “Συνεταιριζόμαστε διαφορετικά!”, ο ΘΕΣγάλα προασπίζει τα συμφέροντα των μελών του, με μέγιστο απώτερο σκοπό τη βιωσιμότητα των εκμεταλλεύσεών τους. Στο ίδιο πλαίσιο, συνδυάζει την παροχή υψηλής ποιότητας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στους καταναλωτές σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές και επί 24 ώρου βάσεως.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση, εξηγώντας μας τα σχετικά με την παραγωγή και την κατανάλωση. Από τη φάρμα στο ποτήρι σας Κάθε μέρα, φρέσκο, ποιοτικό γάλα, το οποίο συλλέγεται από φάρμες μελών του Συνεταιρισμού, παστεριώνεται στις σύγχρονες, πιστοποιημένες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας φτάνοντας άμεσα στις δεξαμενές των Αυτόματων Πωλητών Γάλακτος. Πρόκειται για ένα κλειστό κύκλωμα διακίνησης κάτω από συνεχή ψυκτική ομπρέλα, όπου το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον ενώ καταπονείται ελάχιστα κρατώντας το μέγιστο των θρεπτικών του συστατικών. O καταναλωτής επιλέγει την ποσότητα που επιθυμεί (1 ή ½ λίτρο) όπως και τη συσκευασία που επιθυμεί (γυάλινο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι ή πλαστικό μίας χρήσης), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για τον καταναλωτή να χρησιμοποιήσει δικό του μπουκάλι. Μετά από κάθε αγορά, ο θάλαμος παραλαβής του γάλακτος αποστειρώνεται αυτόματα. 

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί η σελίδα του "ΘΕΣ γάλα" με όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτόν τον πρωτοποριακό συνεταιρισμό, που όπως και να το δούμε, σίγουρα ρισκάρει. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 20:26
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση