Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 11:15

Τα δωράκια της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Παπακώστα στον υποψήφιο δήμαρχο Καμπούρη Φίλιππο

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kampourispapakwstaΣτη φωτογραφία αριστερά που συνοδεύει το άρθρο μας, η γυναίκα, για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι η Αικατερίνη Παπακώστα (Πειραιάς, 1961), υφυπουργός της Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του κόμματος "Νέα Ελληνική Ορμή". Ο άντρας τώρα, αν είστε κάτοικος Κερατσινίου Δραπετσώνας, μάλλον θα τον αναγνωρίσατε, μιας και στην πόλη δύο αναρτημένες στις κολόνες αφίσες υποψηφίων δημάρχων έχει πάρει το μάτι μας. Η μία, η πιο παλιά, είναι του νυν δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου και η άλλη του Φίλιππου Καμπούρη, ένας από τους 9 υποψήφιους δημάρχους της πόλης μας, του οποίου οι αφίσες πληθαίνουν συνεχώς σαν κατσαρίδες.

 Να προσθέσουμε επίσης πως για τον Καμπούρη και τις αμφιλεγόμενες μεθόδους που χρησιμοποιεί στον προεκλογικό αγώνα του και που κατά την γνώμη μας αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι τα ορατά από κάθε θέση χοντρά φάουλ που διαπράττει, οι υπόλοιποι εφτά τσιμουδιά, παρόλο που ιδιωτικά όλοι έχουν μία γνώμη. Η πιο εύκολη εξήγηση είναι διότι προσβλέπουν στο δεύτερο γύρο στους ψήφους των ψηφοφόρων του, ή πιο λαϊκότροπα "είναι τώρα μέρες για να κάνουμε χαζομάρες, ε, είναι;" Να σημειώσουμε εδώ πως μόνο ο συνδυασμός "Εκτός πλαισίου" είπε δημόσια τη γνώμη του για τον Φ.Καμπούρη ( εδώ ). 

Το θέμα είναι τι γυρεύει η Παπακώστα με τον Καμπούρη. Η εξήγηση, απ'ότι φαίνεται, είναι πολύ απλή. Λοιπόν, το κόμμα της κας. Παπακώστας υποστηρίζει τρεις όλους κι όλους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα. Λέτε να'μαστε τυχεροί, που ο ένας από τους τρεις είναι ο δικός μας Φίλιππος Καμπούρης; Το διαβάσαμε και δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να μην αληθεύει (εδώ ). 

Και μ'αυτό το δεδομένο η υφυπουργός Παπακώστα έκανε αυτό που είναι αυτονόητο για όλους σχεδόν τους πολιτικούς που είναι σε θέση να το πραγματοποιήσουν. Ένα δώρο δηλαδή στον εκλεκτό της, ένα δώρο που επί του παρόντος είναι μία υπόσχεση ρουσφέτι, άκουσον άκουσον, σε έναν υποψήφιο δήμαρχο. Με άλλα λόγια, ο καθείς παίζει με τα όπλα που διαθέτει. Αν τώρα αυτά κάνουν γκελ στην κοινωνία, τότε λογικό δεν είναι αυτό να εκδηλωθεί και στις εκλογές της 26ης Μαΐου; Όταν μάλιστα έχεις παραχωρήσει γήπεδο, θεωρητικά και στην πράξη, για να παίζει και ένας που εκφράζει ανασφάλειες, φόβους και ρατσισμούς της γειτονιάς.  

Για να καταλάβετε τώρα περί τίνος πρόκειται, αν ενδιαφέρεστε βεβαίως, διαβάστε το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε ο συνδυασμός του Καμπούρη "Μαζί μπορούμε". 

ΘΕΜΑ: Κερδίσαμε την πρώτη μάχη για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου

Συνάντηση με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης, ύστερα από αίτημα του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Μαζί Μπορούμε, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα της επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου.

Η συνάντηση που είχαν στέφθηκε με επιτυχία αφού βρέθηκε λύση για το μεγάλο πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τους δημότες του Κερατσινίου και που δεν είναι άλλο από το λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Η Κατερίνα Παπακώστα και ο Φίλιππος Καμπούρης κατέληξαν σε ένα σχέδιο για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος το συντομότερο δυνατόν. Παράλληλα, η κα Παπακώστα δεσμεύτηκε να παραχωρήσει ακόμη ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τον έλεγχο της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και επίσης την άμεση ενίσχυση των περιπολιών της Ομάδας ΔΙΑΣ και την στελέχωση της Δίκυκλης Αστυνόμευσης με επιπλέον προσωπικό, με σκοπό να ενταθούν οι περιπολίες στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Επίσης, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεσμεύτηκε να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό το τμήμα της Τροχαία.

Η εκστρατεία που ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης και η συγκέντρωση 14.000 υπογραφών για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου έπιασαν τόπο. Μια προσπάθεια ετών παίρνει σάρκα και οστά ύστερα από παρέμβαση του Φίλιππου Καμπούρη, την ώρα που η διοίκηση του Δήμου και οι υπόλοιπες παρατάξεις επέδειξαν αδιαφορία για ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και οι δημότες της.

«Η δέσμευσή μας έγινε πράξη. Αποδείξαμε ότι δε μένουμε στα λόγια, αλλά κάνουμε πράξεις. Σήμερα κερδίσαμε την πρώτη μάχη για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου και την εξασφάλιση της ασφάλειας των δημοτών μας οι οποίοι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε το παλιό και να χτίσουμε το καινούργιο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 18:04
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση