Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 19:46

Δ.Τ/ Ολοκληρώνεται το έργο της αντικατάστασης των παλαιάς τεχνολογίας φωτιστικών σωμάτων στη ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ με νέα φωτιστικά LED + ένα σταγονίσιο σχόλιο

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker9Ολοκληρώνεται το έργο της αντικατάστασης των παλαιάς τεχνολογίας φωτιστικών σωμάτων στη ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ με νέα φωτιστικά LED.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός ακόμα στόχου της Δημοτικής Αρχής που έχει να κάνει με έργα τα οποία ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες, εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αντικατάσταση σωμάτων στον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τους βραχίονες, σε όλους τους δρόμους, τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης. 


 Αυτή η αντικατάσταση πρόκειται να επιφέρει εκτός από την αισθητική αναβάθμιση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας για τον Δήμο μας.  

Σημαντική επίσης θα είναι και η μείωση του κόστους συντήρησης που θα απαιτείται ετησίως για το δίκτυο. 

Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, ο Δήμος εκσυγχρονίζεται και αποκτά πλήρες λειτουργικό και ενεργειακά αποδοτικό δίκτυο σε όλη του την έκταση.

Πηγή:keratsini-drapetsona.gr

Σ.Δ. Σε σχέση με άλλους δήμους αργήσαμε λίγο, αλλά τέλος καλό όλα καλά; Μάλλον. Πάντως μια πιο καλή ενημέρωση θα πληροφορούσε τους δημότες αν το έργο αυτό έγινε με απ'ευθείας ανάθεση ή με διαγωνισμό, πόσο κόστισε η εργολαβία, οι λάμπες Led, πόσο κατ'εκτίμηση ετήσιο κέρδος θα έχει οδήμος και όλες εκείνες οι πληροφορίες που μπορούν να προκαλέσουν συζητήσεις. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 10:42
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση