Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 09:44

Ο Ανεμιστήρας ζητάει τη βοήθειά μας

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άλκη τον λένε και δουλεύει στην Ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι. Κι αυτήν Μάχη κι είναι πωλήτρια σε ένα φούρνο εκεί κοντά. Μια μέρα η Λεμονιά, η 11χρονη κόρη τους, βρίσκει μια χειροβοβμίδα. Στον επόμενο καυγά των γονιών της την απασφαλίζει κι απειλώντας τους αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει από την αρχή τη σχέση τους. Μια σχέση από την οποία ο έρωτας έχει πετάξει μακριά.

 

 

Η ταινία γυρίστηκε στη Δραπετσώνα, στο Κερατσίνι και στον Πειραιά. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Το σενάριο το έγραψε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μπίτρος και ο Παναγιώτης Ευαγγελίδης. Ο Μπίτρος, που γεννήθηκε στη Λάρισα το 1978, έχει σκηνοθετήσει  μέχρι τώρα 10 θεατρικές παραστάσεις αλλά η ταινία αυτή είναι η πρώτη του. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Βαλαής, Ειρήνη Δράκου και Δανάη Ανδρουλάκη.

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την μικρή παρουσίαση της ταινίας ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ , όχι μόνο διότι γυρίστηκε στα μέρη μας, αλλά και διότι οι συντελεστές της ταινίας μας ζητούν τη βοήθειά μας. Τους λείπουν ακόμα 3.500 ευρώπουλα και υπάρχει ένας τρόπος να συνεισφέρουμε όσοι από εμάς θέλουν για να καλυφτεί αυτό το ποσόν.  Γενικές πληροφορίες για την ταινία, φωτογραφίες από τα γυρίσματα και ειδικές πληροφορίες για την συμμετοχή όσων ενδιαφερθούν στην συγκέντρωση των 3.500χιλ. θα σας παρουσιαστούν πατώντας  εδώ  , και πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί ένα τρέιλερ του ενός λεπτού από τον Ανεμιστήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 04:39

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση