Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 22:02

Δελτίο τύπου δημ.αρχής Κερατσινίου Δραπετσώνας: Αναβλήθηκε η δίκη της αγωγής της Oil One εναντίον του δημάρχου

Συντάκτρια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

vretak9Αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2020 η εκδίκαση της αγωγής της Oil One σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση, με την οποία η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωπική κράτηση του δημάρχου.

Δυναμικό και συγκινητικό ήταν το "παρών" που έδωσαν δεκάδες εργαζόμενοι και πολίτες από νωρίς το πρωί στο πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Χρήστο Βρεττάκο. Με την παρουσία, τα πανό και τα συνθήματά τους οι παρευρισκόμενοι υπογράμμισαν ότι οι αγώνες για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον δεν εκβιάζονται, δε φιμώνονται και δεν ποινικοποιούνται.

Σε δήλωσή του, μετά την αναβολή της εκδίκασης, ο δήμαρχος της πόλης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του σήμερα το πρωί και τόνισε ότι "στο πρόσωπό μου δε διώκεται ένας πολίτης, αλλά ολόκληρη η πόλη, οι αγώνες της τοπικής κοινωνίας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, καθώς και ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης". Παράλληλα σημείωσε ότι "η δημόσια υγεία και το περιβάλλον, δεν μπαίνουν πάνω από κανένα συμφέρον" και πρόσθεσε ότι "όλοι μας οφείλουμε να παλέψουμε για να οικοδομήσουμε μια ανθρώπινη πόλη", δίνοντας ταυτόχρονα νέο ραντεβού για τον Φεβρουάριο.

Σ.Δ: Η αναβολή προέκυψε διότι η δίκη που προηγείτο ( Μαρινάκης ενάντια στο Ντοκουμέντο του Βαξεβάνη) τραβούσε εις μάκρος, στις 3.30 και ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 22:19

Προσθήκη νέου σχολίου