Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 04:41

Το πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και μία συνέντευξη της καλλιτεχνικής διευθύντριάς της

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, γνωστή και ως Ωνάσειο, είναι ένας ιδιωτικός πολιτιστικός φορέας που σιγά σιγά κατάφερε να παράγει και να προωθεί κάθε χρονιά το μεγαλύτερο μέρος των πιο εξαιρετικών εκδηλώσεων που συμβαίνουν στην χώρα μας. Κι αυτό αφορά σε κάθε τομέα της τέχνης και των γραμμάτων.

Να τονίσουμε και το σημαντικό μέρος στο πρόγραμμα της στέγης που καταλαμβάνουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα που όλα αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες. Ως γνωστόν η Στέγη βρίσκεται στο 107-109 της στη Λ.Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου.

Η Αφροδίτη Παναγιωτάκου είναι η εκτελεστική διευθύντρια της Στέγης. Αυτή μαζί με τους συνεργάτες της έχει την ευθύνη της χάραξης πολιτικής και των επιλογών που προωθεί η Στέγη.

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί η σελίδα με το πρόγραμμα της Στέγης για την τρέχουσα χρονιά 2015 - 2016, κι  εδώ  πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Οκτωβρίου.

Και πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί η συνέντευξη της Αφροδίτης Παναγιωτάκου που παραχώρησε στις Μαρία Κρύου και Ιλειάνη Δημάδη και δημοσιεύτηκε στο Αθηνόραμα στις 1.10.15.

Η φωτό του άρθρου είναι από τη νέα multimedia δημιουργία του διεθνούς εικαστικού καλλιτέχνη, με τίτλο EtherealSunrise.com. που μεταμόρφωσε το χρυσό κέλυφος της Στέγης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 15:56

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση