Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 18:25

Ο καρκινοπαθής αυτόχειρας δεν προσήλθε...

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

turnasΓιώργος Χ.Παπασωτηρίου. Δεν άντεξε την αναμονή και τους πόνους ο καρκινοπαθής και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ακολουθούν δηλώσεις:

Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός υγείας: «Είχαμε κλείσει στον ασθενή, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μας σύστημα ραντεβού για να λάβει τη θεραπεία του στις 4 Μαρτίου. Εκείνος δεν προσήλθε και είχε ειδοποιηθεί και ηλεκτρονικά. Του κλείσαμε νέο ραντεβού για σήμερα όπου τελικά δεν προσήλθε».

Στέλλα Τουρνά, κόρη του καρκινοπαθή τραγικού αυτόχειρα: «Την Παρασκευή 1η Μαρτίου μιλούσα με τις γιατρούς του νοσοκομείου και μου ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρχε (το φάρμακο) ούτε στο νοσοκομείο. Εμείς δεν το βρίσκαμε πουθενά και ακύρωσα το ραντεβού. Τη Δευτέρα 4/3 βρέθηκε ως δια μαγείας το φάρμακο και με πήραν τηλέφωνο στις 10 το πρωί να πάει ο πατέρας μου για χημειοθεραπεία. Στο μεταξύ, είχα φύγει για Ρόδο και ο πατέρας μου ήταν μόνος και καθόλου προετοιμασμένος για να πάει ξαφνικά στο νοσοκομείο». Το επόμενο ραντεβού καθορίστηκε για τις 12 Μαρτίου, 8 μέρες μετά. Ο άνθρωπος δεν άντεξε άλλο να υπομένει και έδωσε τέλος στη ζωή του. 

Συμπέρασμα:

Πατώντας  artinews.gr  θα εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο

και  «Μεγάλη η θλίψη μου για τον Κρητικό παλαιοβιβλιοπώλη μας» - Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 72χρονο καρκινοπαθή που αυτοκτόνησε 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 18:40
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση