Αλέκος Κουντουπίδης

Αλέκος Κουντουπίδης

van-morrisonΌταν τον πατέρα σου τον πιάνει μια ξαφνική τζάζλα κι ένα βράδυ αρχίζει να τηλεφωνεί στον ραδιοφωνικό σταθμό που άκουγε για να ρωτήσει ποιο τραγούδι παίχτηκε στις 22:25 και την επόμενη μέρα έχει πάει στα Metropolis ν' αγοράσει το CD που του υπέδειξαν, έ! Aξίζει να του αφιερώσεις μια ακρόαση! Όταν δε διαπιστώνεις ότι από μια τυχαία ακρόαση  μιας βραδιάς κι ενός μόνο τραγουδιού μπήκε μέσα στο σπίτι σου ένας μαγικός δίσκος, δεν μπορείς παρά να τον ευγνωμονείς.
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 12:01

Μονομαχία στο el passport με φόντο τον Θανάση

Μιλάω στα βουνά για σένα. Για την ομορφιά σου, για τα τοξωτά σου φρύδια

που' ναι σα γεφύρια πέτρινα.

Η απάντηση φθάνει σαν αντίλαλος:

Τα γεφύρια χορταριάζουν.

Κοντεύει μήνας που γι' αυτά τα γεφύρια,

δύο Παρασκευές, ο Θανάσης

Παπακωνσταντίνου κατέβηκε στον Πειραιά, 

έκανε στάση στο Passport,

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 20:00

12) Ο τελευταίος σαμουράι

Πώς τα καταφέρνει πάντα αυτός ο – δε θα τον έλεγες και συμπαθητικό χαρακτήρα- ηθοποιός να παίζει καλά σε κάθε ρόλο που υποδύεται και να σε κάνει κατά κάποιο τρόπο, να ζηλεύεις τον τρόπο με τον οποίο κινείται, μιλάει, δικηγορεί, φλερτάρει, οδηγάει κι εδώ μπορούμε να προσθέσουμε μια oλόκληρη λίστα  από δραστηριότητες! Ο λόγος φυσικά για τον Τομ Κρουζ.

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 14:07

Μικρός θεός

Εκείνο το Σάββατο ήταν ίδιο, όπως όλα τα Σάββατα πριν απ' αυτό. Υπήρχε όμως μια ακαθόριστη αίσθηση πως, από κει και πέρα, τα πράγματα στη σκέψη του θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Όχι επειδή το αποφάσισε ο ίδιος, έστω όχι απόλυτα συνειδητά. Ούτε επειδή όλο το σύμπαν συνωμότησε κι άλλες τέτοιες αηδίες. Απλά συνέβη!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 02:13

Υπάρχω ( BE )

Tι γίνεται όταν ένας άνθρωπος αποφασίζει ν' ασχοληθεί με τη μουσική και παίρνει τη δουλειά του πολύ σοβαρά; Όταν καταφέρνει να γράφει τραγούδια, που σου σηκώνουν την τρίχα κάγκελο και σου δίνει την εντύπωση, ότι όλα αυτά τα κάνει χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια;

 

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 20:54

Η ζωή προς πώληση!

 

Μπορεί κάποιος να μου πει, τι στο διάολο συμβαίνει; Πρώτα πληρώσαμε γι’ όλα αυτά τα Fast-food που μας έκαναν χοντρούς και κουρασμένους. Εντάξει. Ύστερα πληρώσαμε για ασανσέρ έτσι, ώστε να μην είμαστε αναγκασμένοι να “σκαρφαλώσουμε” 3 σκαλιά μέχρι το διαμέρισμά μας.