Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 08:20

Πέντε βήματα μόνο μας χωρίζουν από την Ανδριάνα Μπάμπαλη, Εφημερίδα Συντακτών

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για όσους παρακολουθούν την ελληνική ποπ και ροκ μουσική σκηνή και δεν το έχουν πάρει είδηση, τους ενημερώνουμε πως η Ανδριάνα Μπάμπαλη έκλεισε αισίως τα 15 χρόνια στην τραγουδιστική πιάτσα. Ξεκίνησε ως τραγουδίστρια που έπαιζε και κρουστά και τα τελευταία χρόνια άρχισε να γράφει και στίχους και μουσική.

 

 Άνετα λοιπόν, μπορούμε να πούμε πως έγινε μία θηλυκιά τραγουδοποιός. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους μουσικούς, όπως Πορτοκάλογλου, Νταλάρα, Κορκολή, Περίδη, Θηβαίο, Χατζηγιάννη και άλλους. Έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πέντε άλμπουμ που περιλαμβάνουν αρκετά όμορφα τραγούδια, που κατά τη γνώμη μας η Μπαμπαλη τα ερμήνευσε έξοχα.

Ένα τελευταίο τραγούδι της που ακούγεται συχνά αυτό το καλοκαίρι είναι το συμπαθέστατο "Πέντε βήματα" . Πατώντας εδώ θα σας εμφανιστεί το βιντεάκι του.

Στις αρχές Αυγούστου η Μπάμπαλη έδωσε μία μικρή αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Δ.Κανελλόπουλο, που δημοσιεύτηκε στη Εφημερίδα των Συντακτών. Αν θέλετε να διαβάσετε τις αξιόλογες απόψεις της Ανδριάνας, που περιστρέφονται γύρω από το τραγούδι και τη μουσική, πατήστε  εδώ .

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 20:10

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση