Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 22:01

Εκπροσώπηση vs Άμεσης Δημοκρατίας

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα όσα υπεγράφησαν έως σήμερα ήταν ΕΡΗΜΗΝ του λαού!!! Η εκπροσώπηση είναι λάθος πολίτευμα. Διότι κανένας δεν πράττει, αφού εκλεγεί, αυτά που υποσχέθηκε στον λαό που τον εξέλεξε. Από τη στιγμή που δεν έχει πάρει κανένας εκπρόσωπος, καμία εντολή από κανέναν για τις παπαριές που έκανε, ό,τι έχει υπογραφεί (από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα) είναι ΑΚΥΡΟ.

 

Και η άμεση δημοκρατία δεν έχει "μεν" και "αλλά". Το «ΟΛΟΙ θα ερωτόμαστε και ΟΛΟΙ θα απαντάμε και θα γίνεται αυτό που θέλει η πλειοψηφία» είναι αυτό και τίποτε άλλο. Όποιος θέλει κάτι άλλο, δεν θέλει την κανονική Δημοκρατία.

 

ΜΟΝΟ οι μειοψηφίες (οι πωρωμένοι) και όσοι έχουν συμφέροντα, δεν θένε την άμεση δημοκρατία. Διότι το σωστό της πλειοψηφίας είναι το Δίκαιο, και όλες οι μειοψηφίες, αλλά και τα μεγάλα συμφέροντα θα χάσουν.
Η πλειοψηφία λένε δεν βγάζει σωστά συμπεράσματα διότι κοιτά το προσωπικό του συμφέρον ο καθένας, κι όχι το καθολικό, καθώς επίσης δεν υπολογίζει τις συνέπειες που μπορεί να έχει η απόφασή του. 
Μα οι σωστές/δίκαιες απαντήσεις πρέπει να ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!! Κι αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για την Ελλάδα. Ας πούμε, η Γερμανία πώς αποφάσισε στις εκλογές, ψήφισε αυτόν που είπε δεν θα δώσω άλλα χρήματα σ’ αυτούς τους χαραμοφάηδες!! Είναι αντιδημοκρατικοί που κοιτούν να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντά; Είναι αντιδημοκρατικοί που χέστηκαν αν ο νότος λιμοκτονεί;; 

Και κοίτα τώρα μια διαφορετική κατάληξη.. Αν τεθεί σε δημοψήφισμα το εξής: Θεωρείτε ότι το χρέος της χώρας μας είναι επαχθές και παράνομο (τοκογλυφικά επιτόκια) και να αρνηθούμε την αποπληρωμή του; ΝΑΙ θα απαντήσει η πλειοψηφία (που κοιτά το συμφέρον της και δεν υπολογίζει τις συνέπειες). Τι τραγικό θα μας συμβεί αν πάρει αυτός ο άσχετος λαός τέτοια «του ποδαριού» απόφαση; Θα χρεοκοπήσουμε!! Ποια θα είναι η τιμωρία μας για την χρεωκοπία; Δεν θα μπορούμε να συναλλασσόμαστε με τους λοιπούς. Χμ…….. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;;;;;;;;; Εμείς τι θα πάθουμε αν δεν έχουμε μαρκάτα ρούχα ή υποβρύχια;;;; ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΝΟΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ;;;;;;;;

(Ποιος φοβάται την πλειοψηφία; Δες ποιος και θα ξέρεις και το γιατί.)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 04:17

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση