Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 18:11

50 γραφεία στα οποία σχεδόν όλοι θα θέλαμε να δουλεύουμε

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

lifo150Σ.Δ: Σχεδόν όλοι οι χώροι, δημόσιοι και ιδιωτικοί που έχω επισκεφτεί μες τα χρόνια, είτε υπάρχει κάποιος λόγος ( δουλειές, ταξίδια, καταστήματα, κ.λπ) είτε όχι, μου ήταν αδιάφοροι ή απωθητικοί. Ελάχιστοι μου προκάλεσαν μια επιθυμία να τους ξαναεπισκεφτώ για την αισθητική τους και την λειτουργικότητά τους και που πολύ θα'θελα να εργαζόμουν σ'αυτούς. Υπήρξαν όμως και λίγοι που μ'έκαναν να τους θυμάμαι, όχι για την άυλη δύναμη της όμορφης ατμόσφαιράς τους, αλλά που με κέρδισαν εξ αιτίας των ανθρώπων που δούλευαν σ'αυτούς, συνήθως κόντρα στην μίζερη ασχήμια που κυριαρχούσε και μ'έκαναν να νιώθω οικεία και όμορφα εξ ου κι αυτή η μυστήρια ευεξία που ένιωθα ακόμα και μετά από την αναχώρησή μου. 

Η Google, το Facebook, το Instagram και η Apple είναι μερικές μόνο από τις εταιρείες στις οποίες θα θέλαμε να δουλεύουμε και από αρχιτεκτονικής άποψης. 

Oι ανοιχτοί χώροι, κτίρια «βυθισμένα» μέσα στο πράσινο και κορυφαία γραφεία αρχιτεκτονικής βρίσκονται πίσω από την κατασκευή των πιο εντυπωσιακών γραφείων στον κόσμο, στα οποία όλοι θα θέλαμε να δουλεύουμε.    

Δεδομένου ότι περνάμε περίπου οκτώ ώρες (ή και περισσότερο) την ημέρα σε ένα γραφείο, πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν χώρο που θέλουμε να είναι ευχάριστος και να μας παρακινεί να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας. Εκτός αυτού, ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον σημαίνει φυσικά και μείωση του στρες, από το οποίο όλοι υποφέρουμε στις μεγάλες εταιρείες.   

Ακολουθεί, λοιπόν, μια λίστα με 50 μοναδικά γραφεία από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία θεωρούνται πραγματικά διαμάντια της αρχιτεκτονικής: Πατώντας  lifo.gr  θα σας εμφανιστεί αυτό το άρθρο που με φωτογραφίες παρουσιάζει αυτούς τους 50 χώρους του ουράνιου τόξου. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 18:19
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση