Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 11:04

Mama? Sin boy x Madclip x Ypo x illeoo

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

mama1Αυτήν τη στιγμή και μετά από 15 μέρες κυκλοφορίας στο YouTube (από τις οποίες οι 14 στο νούμερο ένα στις τάσεις) το «Mama?» των Sin Boy, MadClip, YΠΟ, Illeoo έχει κάνει 8.3 εκατομμύρια views, αφού πρώτα πέρασε από το νο1 του ελληνικού Spotify – το οποίο διαδέχτηκε ένα μπαράζ από νο1 σε όλες ανεξαιρέτως τις μουσικές πλατφόρμες της Ελλάδας και της Κύπρου.  Κι αυτό, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν παίζεται στο ράδιο.

 Στο ιστορικό του ελληνικού YouTube δεν υπάρχει άλλο κομμάτι που να έχει κάνει τόσα πολλά views σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ή να έχει σχολιαστεί σε τέτοιο μεγάλο βαθμό (θετικά ή αρνητικά) από τόσο πολύ κόσμο. 

Αφελές; Φτηνό; Κακόγουστο; Στην κόψη του ξυραφιού του αυτοσαρκασμού και της αμερικανιάς; Η τρολιά του ακαταλαβίστικου; Το θέμα πάντως, για όποιον το σκέφτεται, είναι γιατί σχίζει, τι χρυσόκοκο έχει και τσιμπάει ο νεαρόκοσμος; 

Ακουγόταν δυνατΆ από τις προσφυγικές πολυκατοικίες στη Δραπετσώνα στις 12 το πρωί. Κοντοστάθηκα, έστησα αυτί και για λίγο μετά κόλλησε σαν τσίχλα στο μυαλό μου. Και το ξανάκουσα όταν γύρισα σπίτι από το youtube. Κάτι έχει και σε πιάνει, αλλά προσωπικά δεν με ανέβασε, δεν με πήγε κάπου αλλού πιο όμορφα, πιο ζεστά. 

Εδώ οι στίχοι

Prod by AMPROD Μουσική : Sin boy , prodbyPaco Recorded @keep.it.studio Mastering: Zzap Directed by Alex Kayne

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 11:31
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση