Εμείς κάναμε μία περιήγηση και το βρήκαμε εξαιρετικό. Λιτό και εύκολο στη χρήση του. Το βασικό του θέμα είναι Tips και Ιδέες για τις φωτογραφίες. Όσοι έχουν ένα πάθος για την φωτογράφηση πιστεύουμε πως θα βρουν πολλές και καλές ιδέες, που ο Νίκος τις έχει δώσει με τρόπο απλό και κατανοητό. Αλλά το μπλογκ αυτό πέρα από τις φωτογραφίες εν γένει, εξειδικεύεται και σ'άλλα θέματα. Στο μενού του, λοιπόν, θα βρείτε άρθρα και φωτογραφίες για τον τουρισμό, για την φύση, για τα αρχαία και άρθρα σχετικά με την ζωγραφική.
Ενδεικτικά και πατώντας εδώ θ σας ανοίξει μία σελίδα με φωτογραφίες από την Ηετιώνεια Πύλη, που τελευταία την αναφέραμε στο άρθρο μας για το Ενάλιο Μουσείο της Πολιτιστικής Ακτής στο λιμάνι του Πειραιά.
Τέλος πατώντας εδώ θα σας ανοίξει μία σελίδα όπου θα βρείτε πληροφορίες και οδηγίες για ένα βιβλίο του Νίκου με τίτλο "Εξωτερική φωτογράφηση χωρίς φωτογραφική μηχανή [Kindle Edition]". Ο σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι να περιγράψει και να προτείνει τρόπους για την ανάπτυξη των εικόνων χωρίς τη χρήση μιας κάμερας (συμπαγής, DSLR, κινητό).
Καλή περιήγηση.

Ο Νίκος Παπαδάκης είναι ο αρθρογράφος μας που γράφει εκείνα τα εξαιρετικά λιτά άρθρα. Μέσα σε λίγες γραμμές καταφέρνει να περάσει τις αιχμηρές αλήθειες του. Πρόσφατα δημιούργησε ένα προσωπικό μπλογκ. Και το όνομα αυτού