Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 11:21

WWF Hellas: Τρία σεμινάρια για να μάθεις πως να εξασκείς τα περιβαλλοντικά σου δικαιώματα, 27/3, 30/3 και 3/4

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

wwf3Αγαπητή φίλη / Αγαπητέ φίλε,

 Λαμβάνουμε συχνά ερωτήσεις για το τι επιπλέον μπορείτε να κάνετε ως ενεργοί πολίτες και πώς μπορείτε από την πλευρά σας να πιέσετε την Πολιτεία, για την προστασία του περιβάλλοντος στη χώρα μας. Η συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων για το περιβάλλον και η άσκηση των περιβαλλοντικών μας δικαιωμάτων, αποτελούν βασικά στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση.

 Τα περιβαλλοντικά μας δικαιώματα περιλαμβάνουν τη συμμετοχή μας σε δημόσιες διαβουλεύσεις, ανοίγοντας το δρόμο για την ενεργό συμμετοχή μας στη διαμόρφωση των αποφάσεων που επηρεάζουν τις ζωές μας.

Η συμμετοχή μας στις δημόσιες διαβουλεύσεις είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας, προτείνοντας λύσεις και επηρεάζοντας τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τον τόπο μας. Πολλές φορές όμως δεν συμμετέχουμε σε αυτές είτε γιατί δεν γνωρίζουμε το πώς, είτε γιατί δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία.

 Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε ένα πρακτικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 27, 30 Μαρτίου και 3 Απριλίου 2024, με στόχο να σε ενημερώσουμε για τις τρέχουσες διαβουλεύσεις και τα εργαλεία συμμετοχής. Μέσω του σεμιναρίου θα σε κατευθύνουμε για το πώς να εκφράσεις τεκμηριωμένα και αποτελεσματικά τις απόψεις σου σε δημόσιες διαβουλεύσεις (π.χ. στην ιστοσελίδα opengov.gr), ενώ θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ομάδες και πολίτες, βοηθώντας μας παράλληλα να σχεδιάσουμε ένα εργαλείο δικτύωσης της κοινωνίας των πολιτών.

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 26 Μαρτίου 2024 στην ημερομηνία που σε εξυπηρετεί και κλείσε τη θέση σου σήμερα! Μην χάσεις την ευκαιρία να μάθεις πώς μπορείς να συμμετέχεις ενεργά και να επηρεάζεις τις αποφάσεις που λαμβάνονται για σένα.

  • Για να εγγραφείς στο σεμινάριο της Τετάρτης 27/3, 18:00 - 20.30 (1η επιλογή) πάτησε εδώ.
  • Για να εγγραφείς στο σεμινάριο του Σαββάτου 30/3, 11:00 - 13:30 (2η επιλογή) πάτησε εδώ.
  • Για να εγγραφείς στο σεμινάριο της Τετάρτης 3/4,  18:00 - 20.30 (3η επιλογή) πάτησε εδώ.


Οι δημόσιες διαβουλεύσεις βρίσκονται στον πυρήνα της δημοκρατίας, συμμετέχοντας σε αυτές, διασφαλίζεις ότι η φωνή σου θα ακουστεί. Η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους και κατ’ επέκταση η ενεργή συμμετοχή μας είναι σημαντική!


Βίκυ Σταύρακα
Υπεύθυνη σχέσεων με υποστηρικτές 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 11:30
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση