Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 15:30

Τρεις μικρές αλλά με ουσία πρόσφατες οικολογικές ειδήσεις

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρεις μικρές στην εμβέλεια, όμως μεγάλες στην ουσία "οικολογικές" ειδήσεις περιλαμβάνει αυτό το άρθρο. Και τις τρεις τις εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα "econews.gr". Η πρώτη αφορά τη σχέση παραλίες και αποτσίγαρα, που όλοι σχεδόν έχουμε βάλλει το χεράκι μας για να είναι καλή. Αυτό που εντυπωσιάζει και θα στεναχωρήσει όσους έχουν συναίσθηση των προβλημάτων μόλυνσης είναι οι αριθμοί. Η δεύτερη είναι μία σπιτική συνταγή ...για κουνούπια που θα την εκτελέσουμε οσονούπω, παρόλο που ο ανεμιστήρας συνεισφέρει τα μάλα και μάλιστα αναίμακτα στον πόλεμο εναντίον των κουνουπιών.

 

 

Και την τρίτη την επιλέξαμε εξ αιτίας του φίλου μας του Σκουπιδόγιαννου, που διάλεξε για τις μέρες αυτές την Αλόννησο, όχι μόνο για τις αξιολάτρευτες φώκιες της αλλά και για τον πόλεμο που κήρυξαν οι Αλοννήσιοι εναντίων των πλαστικών σακουλών. Συμπέρασμα: Αυτό το παιδί το έχει στο αίμα του το αντισκουπιδικό.  

Αν τώρα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και διαβάσετε και τις τρεις ειδήσεις, μήπως ήρθε ο καιρός για να σκεφτείτε την εγγραφή σας σε κάποιο από τα πολλά εγχώρια κόμματα των πρασίνων; 

 

Απέραντος σκουπιδότοπος με αποτσίγαρα οι ελληνικές παραλίες  

Κουνούπια τέλος με σπιτική συνταγή

Η Αλόννησος κατάργησε τις πλαστικές σακούλες και το γιορτάζει με καθαρισμούς παραλιών  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 16:02

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση