Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 16:19

Ήμουν δαίμονας και θεός μαζί

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν σταθείς απέναντί μου και κλείσεις τα μάτια κι εγώ περάσω το χέρι μου πάνω από την επιφάνεια του κορμιού σου, χωρίς να σε ακουμπήσω, θα ανασηκωθεί κάθε τρίχα του σώματός σου, ΑΝ… εγώ νιώθω ότι το μπορώ. Αν εσύ ξέρεις τι θέλω να σου συμβεί και το αμφισβητείς, δεν θα πάθεις τίποτα.

 

 

 

Η αλήθεια ποια είναι στο προκείμενο, ότι η ενέργεια του ανθρώπου δεν μπορεί να διαπεράσει ένα άλλο σώμα, χωρίς καν να το αγγίξει, ή ότι αν ο άνθρωπος δεν το επιθυμεί, αν δεν ανοίξει, δεν μπορεί να πάρει τίποτα;

 

Υ.Γ. Είναι όλα στο χέρι μας, μόνο μας δόθηκε η επιλογή, αυτό το κάνει δύσκολο αλλά με αυτόν τον τρόπο μάς εξισώνει.

 

Οι άλλοι, οι συνθήκες, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα!
Ο λόγος που κατάφερναν να με "προσγειώσουν" οι γύρω μου είναι γιατί περίμενα από αυτούς!!! Περίμενα να δουν αυτά που βλέπω, γιατί διαφορετικά τα θεωρούσα δικό μου παραμύθιασμα!
Το ότι ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν έβλεπαν αυτό που εγώ βλέπω, με έκανε να πιστεύω ότι εγώ βλέπω ό,τι θέλω!!! Μ' έκαναν να πιστεύω ότι δεν υπάρχει, ότι μόνη μου το δημιουργώ!!!!
Μα ακόμα κι αν εγώ το δημιουργώ, αφού το βλέπω, ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Και κατάλαβα το λάθος φίλε μου, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ (απλά) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ!!!
Στην "παγίδα" έπεσα γιατί "κρεμόμουν" από τις συνθήκες. Έπρεπε να δω τον ήλιο για να πάω εκεί, έπρεπε να πάω στην φύση για να γίνω ένα μ' αυτήν, έπρεπε να κλειστώ για να μείνω μόνη με μένα. ΤΩΡΑ........... ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΦΡΟ, εγώ είμαι εκεί! Καμία κατάσταση, κανένας, δεν περιμένω να με ΒΑΛΕΙ εκεί που όλα υπάρχουν, ΑΡΑ (γι' αυτόν τον λόγο) και κανένας, τίποτα, δεν μπορεί να με βγάλει!!!

 

Στον αγώνα ήμουν ολότελα εγώ, ολότελα η ψυχή μου. Ήμουν δαίμονας και θεός μαζί. Ένιωθα πανίσχυρη, και γι' αυτό κανένας, τίποτα δεν μπορούσε να με κάνει καλά. Επίσης, αυτό που εγώ ένιωθα το πέρναγα και σ' αυτόν με τον οποίο πάλευα. Κι ενώ εκείνος ήταν πανίσχυρος εμένα έβλεπε δυνατότερη. Δεν ξέρω αν αυτό για σένα είναι στο πλαίσιο της φαντασίας, αλλά σε μένα συνέβη, ήταν πραγματική πραγματικότητα. Και όσοι με είδαν στον αγώνα είδαν αυτήν την πραγματικότητα που ΕΓΩ βίωσα. Είδαν με τα πραγματικά τους μάτια ό,τι συντελούνταν, και κάποιοι εξ αυτών είναι και πολύ λογικοί άνθρωποι (βλέπουν μόνο ό,τι υπάρχει). Ακόμα κι αυτοί είδαν τον δαίμονα και τον θεό ΚΑΙ τον πανίσχυρο εχθρό μου να με σκιάζεται.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 16:37

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση