Σάββατο, 18 Απριλίου 2026 20:00
Yorgos Kyriakopoulos : Κι άλλο Pass ! Αλλά γιά καλό σκοπό
Επιλέγουσα ή Συντάκτρια Ράνια Ροκιά
Το ξέρω πως δεν είναι ένα δημοφιλές ή επίκαιρο θέμα. Όμως ψηφίστε το "Πού Pass", γιατί ένα θαυμάσιο δημόσιο σχολείο παιδιών με ειδικές ανάγκες, το ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου Αττικής, διαγωνίζεται με δημόσια και ιδιωτικά σχολεία τυπικής εκπαίδευσης γιά ένα βραβείο μαθητικής επιχειρηματικότητας.
Και αυτό που με συγκινεί τόσο πολύ, είναι που η πρότασή τους γιά μία κοινωφελή επιχείρηση είναι τόσο υπέροχα πλήρης και δείχνει την διπλά σκληρή δουλειά των μαθητών και των καθηγητών τους!
Το story είναι απλό. Οι αναπηρίες δεν φαίνονται πάντα. Παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν είναι μόνο όσα είναι σε αμαξίδιο ή δεν βλέπουν ή δεν ακούν.
Είναι πολύ περισσότερα.
Και αυτά τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου, με τον αυτισμό τους, την νοητική υστέρηση, τις ψυχικές αναπηρίες και τα διάφορα σύνδρομα, την διάσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα και τόσα άλλα, σκέφτηκαν μία νεανική επιχείρηση που θα πιστοποιεί φορείς και οργανισμούς (μουσεία, δημόσιες υπηρεσίες, φαρμακεία, βιβλιοπωλεία, καφέ κλπ) που θα γίνονται έμπρακτα πιό συμπεριληπτικοί. Μιά καταπληκτική ιδέα και μιά θέση στην βραχεία λίστα των βραβείων!
Εγώ τους ψήφισα γιά το καλύτερο promo video. Εσείς το σκέφτεστε; Αν ναι, μπείτε εδώ και σπρώξτε τους στην κορυφή!
jagreece.org/promovoting/? Δείτε & Ψηφίστε τα commercial video (διαφημιστικά σποτ) των ομάδων της Εικονικής Επιχείρησης που διεκδικούν το Public Choice Award στον φετινό διαγωνισμό Η ψηφοφορία διαρκεί από 15η Απριλίου έως και 24 Απριλίου 2026.
Κατηγορία
Ανακοινώσεις
Τελευταία άρθρα από τον/την Ράνια Ροκιά
- Η ελληνική πεζογραφία συναντά την πολιτική – Από τη Μεταπολίτευση μέχρι τις μέρες μας (μέρος 1ο και 2ο)
- Οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της εργατικής Πρωτομαγιάς, η δήλωση του Δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου κι ένα σχόλιο του Antonis Liakos
- Το θέμα με τους μουσικούς του δρόμου στην Ελλάδα είναι λίγο… «γκρίζο» έως πολύ...εξού και τα πρόστιμα! Τι κάνουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Της Dora Pervizou δημοσίευσε στο :"ΜΈΘΕΞΗ", συνάντηση ψυχής
- Μια σημαντική εξέλιξη για τον κόσμο που χρησιμοποιεί τον Ηλεκτρικό είναι η άφιξη του πρώτου ανακατασκευασμένου βαγονιού - Στόχος δρομολόγια ανά 5' όταν (αμάν και πότε;) θα ανακατασκευαστούν και τα άλλα 13
- Η Μαρί Λουίζ Έτα σπάει ακόμα ένα ταμπού
