Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 17:56

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και των εννιά συνδυασμών του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας που θα πάρουν μέρος στις εκλογές του Μαΐου

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

stavrosΟι σύμβουλοι των συνδυασμών αναφέρονται όπως εγκρίθηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιώς στις 11.5.19

Θα κάνουμε ακόμα μία ανάρτηση με τους υποψήφιους συμβούλους όσων συνδυασμών αναρτήσουν τους δικούς τους με σύνδεσμο και περιλαμβάνουν φωτογραφίες των υποψηφίων συνοδευόμενες από κάποιες ακόμα σχετικές πληροφορίες.

 Να υπενθυμίσουμε ότι οι δημοτικές, κοινοτικές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου. Συνολικά δηλαδή, θα ψηφίσουμε σε τέσσερις κάλπες.  Στις δημοτικές εκλογές στον δήμο μας το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει δύο ομάδες. Η μία αποτελείται με υποψήφιους από το Κερατσίνι και η άλλη από τη Δραπετσώνα. Οι σταυροί είναι 3 στους υποψήφιους που είναι εγγεγραμμένος ως δημότης ο κάθε ψηφοφόρος ( Δραπετσώνας ή Κερατσινίου) και 1 σταυρό στον άλλο πρώην δήμο. 

Να συμπληρώσουμε και κάποια αριθμητικά στοιχεία, αμιγώς εκλογικά. Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα είναι 40.869, όσα δηλαδή ήταν το 2014, τότε με 997 περίπου ψήφους, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,43%, ο κάθε συνδυασμός εκλέγει έναν από τους 41 δημοτικούς συμβούλους.  

https://www.protodikeio-peir.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/ekloges/MUN_2019/1670_DHMOTIKOI_KERATSINIOY_DRAPETSONAS.pdf 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 19:42

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση