Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 10:04

"Εκτός Πλαισίου": επικοινωνήστε μαζί μας στους συνδέσμους ....

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

facebookΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με μικρές οικονομικές δυνατότητες, αλλά με πείσμα και μεράκι προσπαθούμε να “διαρρήξουμε” το επικοινωνιακό τείχος που προσπαθεί να στηθεί και στην πόλη απο τις καθεστωτικές παρατάξεις και τα κόμματά τους. Οικονομικά συμφέροντα, οργανωμένοι και στοιχισμένοι κομματικοί στρατοί, συστημικοί επαγγελματίες διαμορφωτές γνώμης, είναι αντίπαλοι μας σε αυτό το πεδίο.

 Στις ερχόμενες εκλογές, δεν αναμετριόμαστε με τις απόψεις, τις προτάσεις και τα οράματα. Αυτοί εκφράζουν την υποταγή και την καθήλωση σε μια ζωή χωρίς ελπίδα και διέξοδο. Εμείς προτείνουμε την ελπίδα του συλλογικού αγώνα και της ανατροπής της φτώχειας και της μιζέριας. Αυτοί προτείνουν το συμβιβασμό με τα ψίχουλα που ανακυκλώνουν τη φτώχεια και συντηρούν την απελπισία. Εμείς διαμορφώνουμε τους όρους για να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει ολοκληρωμένα και καθολικά. Η δύναμη μας είναι στη δυνατότητα ενεργοποίησης της πλειοψηφίας. Όσων δε βολεύονται σε αυτό που βιώνουν στο περιβάλλον που ζουν.

Απέναντι στον παθητικό θεατή της εξουσίας που εξαντλεί τη συμμετοχή του στα κοινά κάνοντας like στους ρετουσαρισμένους “σωτήρες” χαραμίζοντας την ψήφο του για μία εξυπηρέτηση , επιλέγουμε τον ενεργό δημότη με αμφισβήτηση, που αρνείται την ανάθεση, που διεκδικεί μερίδιο στη λύση και στην απόφαση, στην ενεργή τοποθέτηση και γνώμη. Στην πορεία προς τις εκλογές φιλοδοξούμε να επικοινωνήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες και περισσότερους δημότες της πόλης.

Με αυτή τη ματιά, τα επικοινωνιακά μέσα που διαθέτουμε, φιλοδοξούμε να έχουν ένα διαδραστικό χαρακτήρα και όχι αποκλειστικά ένα μέσο εκπομπής της δικής μας θέσης και άποψης. Θα μένουν ανοιχτά σε κάθε άποψη, θέση και γνώμη, που προσπαθεί να συμβάλει στον προβληματισμό πάνω στα ζητήματα που αφορούν στη πόλη, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που βιώνουμε σε αυτήν.

Η πρωτογενής ενημέρωση, η επιστημονική τοποθέτηση ή απλά η γνώμη πάνω σε αυτά τα ζητήματα είναι πολύτιμη συμβολή για εμάς και επιθυμούμε πάντα να βρίσκει μέρος να εκφραστεί. Δεν θα είμαστε φιλόξενοι σε φασίστες, συστημικούς παράγοντες, εκφραστές της εξουσίας, φορείς και διαμορφωτές της κυρίαρχης πολιτικής. Όλοι αυτοί εκτός απο τα δικά τους, έχουν την οικονομική δυνατότητα να “ σπρώχνουν” κάτω απο το τραπέζι σε διάφορα “ανεξάρτητα μέσα” και ιστοσελίδες, για να αναπαράγουν ειδήσεις ώς γεγονότα και ανοησίες ώς σοβαρές απόψεις. Η πόλη έχει και την κουλτούρα και τον πολιτικό πολιτισμό να απομονώσει αυτές τις φωνές για να μπορέσει να βάλει στη συζήτηση τα μεγάλα προβλήματα και τα κενά που χάσκουν πάνω απο τις ανθρώπινες ανάγκες και τα σύγχρονα δικαιώματα. Περιμένουμε ιδέες, γνώμες τοποθετήσεις ή απλά βάλτε μας στα «αγαπημένα»

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: "EΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ"–ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

https://ektosplaisiou.blog

 e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebbok: https://www.facebook.com/ektos.plaisiou.keratsini.drapetsona/

twitter: @ektos_plaisiou/ https://twitter.com/Ektos_Plaisiou

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 16:14

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση