Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 18:49

Οι Anonymous «έριξαν» τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών - Το προειδοποιητικό τους μήνυμα προς την κυβέρνηση

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

lifo110«Όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών» 

κτός λειτουργίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, deltio.tnomik.gr. 

Για την επίθεση στη σελίδα ευθύνεται, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει σε ανάρτησή της στο Facebook, η ομάδα χάκερς «Anonymoυs Greece». 

 

 

Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών δεν λειτουργεί ( http://deltio.tnomik.gr/ ) #AnonymousGreece

Μία μέρα πριν την «επίθεση» στο site, μέσω και πάλι της σελίδας στο FB, οι Anonymous είχαν φροντίσει να αναρτήσουν ένα σκληρό μήνυμα με αποδέκτη την ελληνική κυβέρνηση.  

Εκεί, μεταξύ άλλων, καταφέρονταν στην «ανάλγητη» διοίκηση του ΕΟΠΥΥ με αφορμή την ιστορία της μικρής Νεφέλης, ενώ τόνιζαν ότι δεν θα επιτρέψουν στα «ξένα κοράκια» να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών.  

Αναλυτικά η ανάρτησή τους:    

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,   στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.   Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών! Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!   ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.  

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»». 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 18:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κυρά Βάσω, δαγκωτό! Ό, τι πείτε; E, όχι! »

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση