Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026 19:59
ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ: Ο Δήμος Περάματος ξεκίνησε δικαστικό αγώνα κατά των δεξαμενών πετρελαίου, απαιτούμε και ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας να κινηθεί δικαστικά εναντίον της Oil One που βλάπτει σοβαρά την υγεία
Επιλέγων ή Συντάκτης Μανώλης Γλαμπεδάκης
Χρόνια τώρα ισχυριζόμαστε ότι ταυτόχρονα με κάθε προσπάθεια που γίνεται (ή δεν γίνεται) για την απομάκρυνση των θανατηφόρων μονάδων από την περιοχή μας, θα έπρεπε να έχουμε ξεκινήσει και δικαστικές προσπάθειες.Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αυτή την προσπάθεια την ξεκινά ο Δήμος Περάματος.
Έχουμε έννομο συμφέρον να συμπαραταχθούμε στην προσπάθεια του μια που οι μονάδες στις οποίες αναφέρεται ο δήμαρχος Περάματος γειτνιάζουν με τον δήμο μας και επηρεάζουν και δικές μας γειτονιές.
Έχουμε έννομο συμφέρον να στραφούμε παράλληλα με τον δήμο Περάματος εναντίον μονάδων που έχουν έδρα τον δήμο μας και είναι εξίσου ή και πιο επικίνδυνες από αυτές του δήμου Περάματος.
Δεν θα εμπλακούμε σε νέες ατέρμονες συζητήσεις για το ποιος φταίει που μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει.
Πολύ απλά απαιτούμε, δεν ζητούμε, απαιτούμε και η δική μας δημοτική αρχή να ξεκινήσει τον δικαστικό αγώνα κατά των μονάδων αυτών.
Πολύ απλά απαιτούμε, δεν ζητούμε, απαιτούμε και το δικό μας δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει την εμπλοκή σε δικαστικό αγώνα κατά των μονάδων αυτών.
0:07 / 1:34
31 ακόμη
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Το βίντεο στην τοποθεσία Δημαρχείο Περάματος.
Κατηγορία
Κερατσίνι - Δραπετσώνα
Τελευταία άρθρα από τον/την Μανώλης Γλαμπεδάκης
- "Ανήσυχοι Δημότες": Τα σχολεία στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο
- Γιατί η Ελλάδα έχει την υψηλότερη θνησιμότητα από καρκίνο στην Ευρώπη
- Ανήσυχοι Δημότες: Πως το πάρκο Πρεσσόφ θα επιστρέψει από τον κοπανιστό αέρα της εγκατάλειψης στη πράσινη γη των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη;
- Πόσος θυμός για το δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας που για χρόνια πλήρωνε το ρεύμα και το νερό δημοτικών καταστημάτων που τα νοίκιαζε και πόση θλίψη για το πως αντιμετώπισε το Δ.Σ το σκάνδαλο αυτό
- Ο ονειροπόλος Πέτρος Κόκκαλης* και ο δωσίλογος Λογοθετόπουλος πρωταγωνιστές στο νέο βιβλίο του Ξενοφώντα Κοντιάδη
