ΗΕΤΙΩΝΙΟΣ αγώνας δρόμου στη Δραπετσώνα, Κυριακή 26 Απριλίου, στις 9.30 π.μ
Επιλέγουσα ή Συντάκτρια Ομάδα διαχείρισης
Ο Ηετιώνιος αγώνας δρόμου Δραπετσώνας, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προσκαλεί δρομείς κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη με σεβασμό στην ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.
Με άψογη διοργάνωση, φιλική ατμόσφαιρα, ο Ηετιώνιος αγώνας δρόμου Δραπετσώνας είναι περισσότερο από ένας αγώνας δρόμου, είναι μια γιορτή συμμετοχής, υγείας, υπερηφάνειας και συλλογικής ταυτότητας. Προσκαλώντας κάθε δρομέα να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον.
Δηλώστε συμμετοχή & μάθετε περισσότερα εδώ:
http://www.ietionios-drapetsonarun.gr/
Γίνε κομμάτι της δράσης!
Ο Ηετιώνιος αγώνας δρόμου Δραπετσώνας αναζητά εθελοντές για να στηρίξουν τη φετινή διοργάνωση!
Με τη δύναμη της μνήμης να μας εμπνέει και τον αθλητισμό να μας φέρνει όλους κοντά, ο Ηετιώνιος αγώνας δρόμου Δραπετσώνας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής για δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης.
Οι εθελοντές είναι η καρδιά αυτής της διοργάνωσης, με χαμόγελο, ενέργεια και ενθουσιασμό ώστε η ημέρα να μείνει αξέχαστη για όλους! Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της γιορτής και βοήθησε μας να μετατρέψουμε τη μνήμη σε δύναμη και τη συμμετοχή σε εμπειρία ζωής!
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Ημερομηνία Εκδήλωσης: Κυριακή, 26 Απριλίου 2026
- Ώρα Έναρξης Εκδήλωσης: 9:30
- Ώρα Λήξης Εκδήλωσης: 12:00
Τελευταία άρθρα από τον/την Ομάδα διαχείρισης
- Θυμαιτάδες-Thimatades: «τα Καππαδοκικά, στον Άγιο Διονύση στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο Μάτι των Εργολάβων και της δημοτικής αρχής». Όχι στην κατεδάφιση του προσφυγικού τοπόσημο-μνημείου της Δραπετσώνας
- Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου Δραπετσώνας στηρίζει την κινητοποίηση του δήμου στις 30.3 για γενναία κρατική χρηματοδότηση των σχολείων
- Συγκρότηση ευρείας επιτροπής για την αναγνώριση του Πειραιά ως «Μαρτυρικής Πόλης» + μία αναφορά του Ν.Μπελαβίλα στους Πειραιώτες που σκοτώθηκαν την περίοδο '41 - ΄44
- Δελτίο Τύπου: Τρία κρίσιμα ζητήματα έθεσε η «Καθαρή Επιλογή – Αλλάζουμε με Συνέπεια» στο Δημοτικό Συμβούλιο
- Συνάντηση του δημάρχου της πόλης Χρήστου Βρεττάκου στο Υπουργείο των Εσωτερικών για τη σχολική στέγη
