Την παράσταση έκλεψε το ελληνικό ανσάμπλ (Ανδρονίκη Αγάθου, Ελπίδα Εγγλέζου, Κορίνα Λυκάκη, Κατερίνα Παγουλάτου, Μαριέτα Τοπολλάι), που έλαμψε στα 5 στεφάνια: Με 27,950 βαθμούς, η Εθνική ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία της ημέρας, υποσκελίζοντας μεταξύ άλλων την «οικοδέσποινα» και κάτοχο του Ολυμπιακού τίτλου Βουλγαρία (4η με 24,200 β.), τη νικήτρια δύο μεταλλίων στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιαπωνία (5η με 22,200 β.), αλλά και τις Γαλλία (2η με 26,500 β.) και Ισπανία (3η με 25,450 β.)!
Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 11:44
Οι γυναίκες σκίζουν στα ομαδικά αθλήματα - Χθες η εθνική ανσάμπλ στα 5 στεφάνια κέρδισε την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σόφια (video)
Επιλέγουσα ή Συντάκτρια Σούζη Παλαιοκώστα
Κορίτσια και γυναίκες πάνε καλά στα ομαδικά οργανωμένα αθλητικά αγωνίσματα. Πριν δύο εβδομάδες η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού κατέκτησε το ευρωπαϊκό κύπελλο κυπελούχων και πριν μία εβδομάδα η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το ευρωπαϊκό κύπελο πρωταθλητών. Και τώρα τρίτωσε το καλό με την εντυπωσιακή αρχή που έκαναν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας, καθώς η πρεμιέρα της διοργάνωσης συνοδεύτηκε από την εκπληκτική 1η θέση της Εθνικής ανσάμπλ στα 5 στεφάνια, καθώς και από τη 14η θέση της Παναγιώτας Λύτρα στην προσωρινή κατάταξη του σύνθετου ατομικού.
Κατηγορία
Γενικές αθλητικές ειδήσεις
Τελευταία άρθρα από τον/την Σούζη Παλαιοκώστα
- Στο στόχαστρο τα κόλπα φοροδιαφυγής με POS - Μπαράζ ελέγχων από την ΑΑΔΕ σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες
- Παρατηρητήριο της Πειραϊκής: Γιατί ο Πειραιάς «βράζει»; Το κρυφό κόστος της λιμενικής δραστηριότητας
- Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν, κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος εβραϊκής καταγωγής με ρίζες στη Θεσσαλονίκη
- ΕΛΑΣ-Ελπίδα-Χριστιανών, μετά μισόν αιώνα, της Ξένιας Κουναλάκη
- Κοινή δήλωση ευρωπαϊκών κρατών για Ισραήλ: «Να σταματήσει η βία των εποίκων» και τι επέλεξε η Ολλανδία
