Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΣΜΑ Σχιστού στις 28.8 για το ΟΧΙ στη ΜΕΑ Σχιστού

Τετάρτη, 28. Ιούλιος 2021, 10:00am
Επισκέψεις : 68

dimker97Δελτίο Τύπου Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας. Από σήμερα Δευτέρα (26/07) προχωρήσαμε με βάση την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε αποκλεισμό του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό (Σ.Δ. που εδώ και 30 χρόνια δέχεται τα απορρίμματα 20 δήμων της Αττικής όπου συμπιέζονται και μετά μεταφέρονται στη Φυλή).

Με αυτό τον τρόπο καταδεικνύουμε την πλήρη αντίθεση μας στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που καθιστούν την πόλη μας την πίσω αυλή της Αττικής.

 Υπενθυμίζουμε σε όλους τους αρμόδιους ότι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα είναι γειτονιές της Β’ Πειραιά που κατοικούνται από ανθρώπους περήφανους, αγωνιστές της ζωής που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια.

 Δεν πρόκειται να συναινέσουμε στο προτετελεσμένο περιβαλλοντικό έγκλημα που ενορχηστρώνεται. Αντιθέτως με όσες δυνάμεις και μέσα διαθέτουμε θα κλιμακώσουμε την δράση μας και θα είμαστε εκεί να αγωνιστούμε για να μην επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωή μας.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης, την Τετάρτη 28/07 στις 10:00 πμ  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΜΑ.

60 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ- ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Πίσω