Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Το UNITE With Tomorrowland στην Αθήνα στις 27.7

Σάββατο, 27. Ιούλιος 2019, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 57

tomorrowlandΗ ιδέα

Γεφυρώνεται το Βέλγιο με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω μιας ζωντανής σύνδεσης με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, όπου Έλληνες και ξένοι DJ’s ενώνονται στη σκηνή του UNITE, δημιουργώντας τη μαγική ατμόσφαιρα του Tomorrowland: Αυτό είναι το Unite with Tomorrowland.

Ένα ivent

όπου το σκηνικό θα είναι εμπνευσμένο από το Tomorrowland (σε μια προσαρμοσμένη σκηνή, με ειδική διαμόρφωση και εφέ) σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο Line-up  διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών. Δεν είναι απλώς ένα livestream, είναι ένα μοναδικό show πού σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την πραγματικότητα.

Το UNITE With Tomorrowland, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27 Ιουλίου, στον ανοιχτό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου Ξιφασκίας στο Ελληνικό, παράλληλα με το Πόρτο στην Πορτογαλία, τη Βαρκελώνη στην Ισπανία και τη Μάλτα. 

Ζωντανή σύνδεση

Η ζωντανή σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, δίνει την ευκαιρία στους ‘People of Tomorrow’ να συνδεθούν με τους επισκέπτες στα ..,ιερά Χώματα του Βελγίου, αλλά και το αντίστροφο.

Το show θα αναμεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από όλες τις χώρες του UNITE With Tomorrowland, για να τονωθεί η αίσθηση της ενότητας.

Προσθέτοντας αυτή την επιπλέον διάσταση στη live & διαδραστική ροή του Tomorrowland, δημιουργείται ένα ανεπανάληπτο event.

Στις 27 Ιουλίου 2019, τα shows 3 headliners θα αναμεταδοθόύν ζωντανά - από την κεντρική σκηνή - στο μοναδικό UNITE With Tomorrowland stage. Ειδικά εφέ θα συγχρονιστούν με το υπερθέαμα του Βελγίου, προσθέτοντας ιδιαίτερη αξία στην παγκοσμίως μοναδική αυτή σύνδεση.

Τι θα δούμε στην Αθήνα;

Τη σκηνή με τη θεματική «Amicorum Spectaculum», ένα από τα μυθικότερα θέματα στην ιστορία του Tomorrowland, ακριβώς όπως χρησιμοποιήθηκε το 2017 στο Boom. Ολόκληρο το σκηνικό της Αθήνας, που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event, θα ξεπεράσει τα 50 μέτρα σε πλάτος και τα 25 σε ύψος και θα αποτελέσει μέρος μιας παραγωγής πρωτοφανών διαστάσεων για τα δεδομένα παρόμοιων διοργανώσεων στη χώρα. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους χιλιάδες επισκέπτες του.

Ποιοι είναι οι People of Tomorrow;

Ως People of Tomorrow –«Άνθρωποι του Αύριο» στα ελληνικά− ορίζονται όσοι επισκεφτούν το φεστιβάλ. Η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με το θρυλικό Tomorrowland δίνει στους People of Tomorrow την ευκαιρία να συνδεθούν με τους επισκέπτες του φεστιβάλ στο Βέλγιο και το αντίστροφο, δηλαδή τα δύο ακροατήρια να συνδεθούν όχι μόνο με τους αγαπημένους τους DJs αλλά και μεταξύ τους. Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ: «Πιστεύουμε ότι πρέπει να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Είμαστε υπεύθυνοι για τη γενιά του αύριο και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και τη Μητέρα Φύση». Αυτή ακριβώς είναι η ιδιαιτερότητα του UNITE With Tomorrowland.

Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια κοστίζουν 45 ευρώ, ενώ η τιμή των VIP είναι στα 150 ευρώ. Μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί τηλεφωνικά στο 11876, οnline στο www.tomorrowland.com και στο www.viva.gr. και από τα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, τον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), το Viva Kiosk Συντάγματος (πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και το Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από την οδό Περσεφόνης, Δευτ.-Σάβ. 11:00-19:00). 

Line-up

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην Αθήνα Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 5 το απόγευμα με την εμφάνιση των Junior Pappa, CJ Jeff, Mad M.A.C και Playmen −τα ελληνικά ονόματα του φεστιβάλ−, προτού τα decks καταλάβουν οι «Ολλανδοί» και μεγάλα ονόματα της διεθνούς χορευτικής σκηνής. Την αρχή θα κάνουν οι W&W, το ντουέτο των Willem van Hanegem και Ward van der Harst, που από το 2007 δίνει τη δική του μείξη trance και house μουσικής. Ακολουθεί ο Nicky Romero, η πιο πρόσφατη προσθήκη στο line-up. Τέλος, ο headliner της Αθήνας θα είναι ένας από τους κορυφαίους DJs όλων των εποχών, ο Armin van Buuren. Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν με δορυφορική σύνδεση Σε απευθείας δορυφορική σύνδεση, από τις 10 μ.μ. μέχρι τη 1 π.μ., το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici. Οι Vini Vici έρχονται από το Ισραήλ και είναι ένα πρότζεκτ των Matan Kadosh και Aviram Saharai. Οι Dimitri Vegas και ο Like Mike είναι δυο αδέρφια από το Βέλγιο με καταγωγή από την Ελλάδα. Τέλος, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον σούπερ σταρ DJ, τον David Guetta.

Τι να περιμένω;

Ατελείωτο χορό και ένα μοναδικό υπερθέαμα! 

Πίσω