Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

3ο Yoga Spring Fair, Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο), 13-14 Μαΐου

Σάββατο, 13. Μαίος 2017, 10:00am - 08:00pm
Επισκέψεις : 80

yogaspringfair17Ο Pepper 96.6 βάζει για 3η συνεχή χρονιά λίγο…yoga στη ζωή μας μέσα από το 3ο Yoga Spring Fair 2017 και συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, μια διήμερη ανοιξιάτικη γιορτή στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο) το Σάββατο 13 Μαΐου και την Κυριακή 14 Μαΐου.

Με τη συμμετοχή δασκάλων της yoga, το 3ο Yoga Spring Fair θα φιλοξενήσει εργαστήρια διαφορετικών ειδών yoga για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες. Δίπλα στο τρεχούμενο νερό της πισίνας υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε 2 stages μαθήματα από δασκάλους γιόγκα.

Τα βανάκια του Yoga Spring Fair θα αναχωρούν κάθε 10’ από το μετρό Κατεχάκη και θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στο χώρο του φεστιβάλ όπου μπορούν να χαλαρώσουν στο γκαζόν ακούγοντας ζωντανή μουσική και διαβάζοντας ένα βιβλίο γιόγκα από τη δανειστική βιβλιοθήκη. 

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

 

  • metro yoga small ΜΕΤΡΟ Σταθμός Κατεχάκη στα 900 μέτρα βρίσκεται η είσοδος για το Αθλητικό Κέντρο Γουδή στην Λεωφ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου.*Δωρεάν μεταφορά από και προς το μετρό Κατεχάκη κάθε 10 λεπτά με τα βανάκια του 3ου Yoga Sping Fair.
  • logo-bus-yoga-small Από το ΜΕΤΡΟ Στ. Κατεχάκη στα 300 μέτρα βρίσκεται η στάση ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ όπου περνά το λεωφορείο 140 με προορισμό την στάση ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ (στα 30 μέτρα είναι η είσοδος για το Αθλητικό Κέντρο Γουδή)
  • parking-icon-yoga-small Από την οδό Κοκκινοπούλου είσοδος Parking για το Αθλητικό Κέντρο Γουδή

Πίσω