Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Ο Π.Γιαννάκης στην Αμφιάλη σε σεμινάριο του ΑΠΣΕ, στις 15.3

Τετάρτη, 15. Μάρτιος 2017, 07:00pm
Επισκέψεις : 88

gianakΘες να μυήσεις τα παιδιά στον αθλητισμό; Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να τους μιλήσει γι' αυτόν κάποιος που τον ξέρει πολύ καλά, που έχει υπάρξει και συνεχίζει να είναι πρότυπο.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣΕ Αμφιάλης και έτσι στην ημερίδα που διοργανώνουν την Τετάρτη (15/3) κάλεσαν μεταξύ άλλων και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:  «Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣΕ Αμφιάλης, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 με θέμα «Ο ρόλος της οικογένειας στον αθλητισμό, η ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού αθλητή».

Το πανελ των εισηγητών θα αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες και εμβληματικές προσωπικότητες του μπάσκετ, συγκεκριμένα από τον Παν. Γιαννάκη, διεθνή καλαθοσφαιριστή και προπονητή, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ Ευαγγ. Λυμπεράτο και τον Χαρ. Πέτρα, ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης «Μελίνα Μερκούρη» επί της οδού Εμμ. Μπενάκη 70 με ώρα έναρξης 19:00, με ελεύθερη  είσοδο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε , επικοινωνήστε με τον Μπγιάλα Ιωάννη στο τηλέφωνο +30 6946954829».

Πηγή:  keratsini-drapetsona.gr  

Πίσω