Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

13 νέες εκθέσεις που ανοίγουν για το κοινό και αξίζει να τις επισκεφθούν οι φιλότεχνοι

Σάββατο, 15. Μαίος 2021, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 81

athinorama44Από 14.5 ανοίγουν μουσεία, γκαλερί και συνεχίζουν οι αρχαιολογικοί χώροι.

Τα παντός είδους και βεληνεκούς κομμάτια του πολιτισμού, μετά απ’ τις ανακοινώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, ρίχνουν λάδι στις μηχανές τους: ζυγίζουν τις δυνάμεις τους και βλέπουν ποια σχέδια είναι σκόπιμο κι εφικτό να υλοποιήσουν για την προσεχή σεζόν του καλοκαιριού (οι ιδέες μεν αμέτρητες αλλά το φρένο της οικονομικής αβεβαιότητας, υπαρκτό), ενώ όλοι εμείς, διψασμένοι για όσα στερηθήκαμε, αναρωτιόμαστε πώς θα επανέλθουμε ψυχολογικά στο εδώ και τώρα, μετά από έξι μήνες «κρυογονικής».

 Οι εκθέσεις που εγκαινιάζονται αυτή την εβδομάδα και την επόμενη είναι μάλλον ο καλύτερος κι αποδοτικότερος τρόπος που προτείνεται, ώστε να ενεργοποιήσουμε εκ νέου τις κεραίες μας στην εκ του φυσικού επαφή μας με την τέχνη. Άλλωστε, η κινητικότητα είναι αξιοσημείωτη με τόσα που ανοίγουν για το κοινό (πλέον, στο παιχνίδι μπαίνουν κι οι ανεξάρτητοι χώροι τέχνης χωρίς εμπορικό χαρακτήρα). Απαραίτητο, φυσικά, το ραντεβού, οπότε κάντε μια επικοινωνία προτού ξεκινήσετε.

Πατώντας  athinorama.gr  θα εμφανιστεί το άρθρο του Άγγελου Κλάδη. Οι 13 εκθέσεις που παρουσιάζει είναι οι: Κυρία Αρχιτέκτων, Gay Love in Pictures, Αντώνης Γιακουμάκης - Vortex, Melting snow as if in a roof, Sterling Ruby: That my nails can reach unto thine eyes, Good old days, Αίθουσα αναμονής, Σε μικρή κλίμακα: Ένα ψηφιδωτό σύγχρονης δημιουργίας, Το πρόθυμο "Συν". 

Πίσω