Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Πειραιά, εκδήλωση για το Προσφυγικό, στο "Μάνος Λοΐζος" στις 7.10

Πέμπτη, 7. Οκτώμβριος 2021, 07:30pm
Επισκέψεις : 88

syriza5Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Πειραιά σας καλεί  να πάρετε μέρος στην εκδήλωση, να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την αντίσταση μας στην αντιπροσφυγική και αντιμεταναστευτική  πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης της ΝΔ που παραβιάζει διεθνείς συνθήκες, δολοφονεί και φυλακίζει ανθρώπους.

Στις 7 Οκτωβρίου 7.30 το απόγευμα στον Πολυχώρο  "Μάνος Λοΐζος" - Μηχανική Καλλιέργεια (Θηβών 245) στην Νίκαια συζητάμε  για την αντιπροσφυγική πολιτική της ΕΕ και  της χώρας μας με ομιλητές τους

Κώστας Αρβανίτης, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/The Left Μέλος της Επιτροπής LIBE ,

Γιώργος Ψυχογιός, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ,

Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Αντιστράτηγος Ε.Α  Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών

Μανώλης Σαρρής, Συντονιστής Τμήματος Προσφυγικού-Μεταναστευτικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ . για την αντιπροσφυγική πολιτική της ΕΕ και  της χώρας μας. 

Την συζήτηση θα συντονίσει  ο  Δημήτρης Αγγελίδης δημοσιογράφος Εφημερίδα Συντακτών και θα υπάρξουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους προσφυγικών και μεταναστευτικών οργανώσεων

Συζητάμε για το νέο σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου που ολοκληρώνει την μετατροπή της ΕΕ σε ένα απόρθητο φρούριο και μετατρέπει την Ελλάδα σε φυλακή κατατρεγμένων ανθρώπων .

Τα ερμητικά κλεισμένα σύνορα, οι παράνομες επαναπροωθήσεις και τα στρατόπεδα-φυλακές  στην χώρα μας είναι μέρος μια συνολικής αντιδημοκρατικής πολιτικής που στοχεύει σε δικαιώματα όλων μας. Είναι μια πολιτική που δολοφονεί και φυλακίζει  ανθρώπους την ίδια ώρα που δίνει αέρα στα μαύρα πανιά της ακροδεξιάς.

Για μας οι ζωές των προσφύγων έχουν αξία και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών είναι και δικά μας δικαιώματα.

Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στον Σωτήρη Αλεξόπουλο

Πίσω