Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Η ΦΑΒΕΛΑ στην Καστέλα κάνει το Μ. Σάββατο (2-6) take away για ποτά και φάλαφελ

Σάββατο, 1. Μαίος 2021, 02:00pm - 06:00pm
Επισκέψεις : 62
favellaΕπειδή «έρχονται οι τουρίστες και χρειάζονται θυσίες»...επειδή «ανοίγουν οι εκκλησίες για θεία κοινωνία», επειδή «τι 15 τι 25 σε μια τάξη το ίδιο κάνει»...επειδή «τα πάμε καλύτερα από άλλες χώρες»...επειδή «η ζέστη θα δώσει χαστούκι στον ιό»...επειδή «τι να τις κάνουμε τις μεθ»... και τόσες άλλες αντιεπιστημονικές - κυβερνητικές επιλογές
ΑΛΛΑ κυρίως επειδή εδώ και 8 μήνες έχουμε μείνει συνεπείς στην κοινωνική και συλλογική μας ευθύνη, έχοντας κρατήσει τον χώρο μας κλειστό, δρώντας παράλληλα και εκφέροντας λόγο για όσα συμβαίνουν γύρω μας, το Μ. Σάββατο 2-6 μ.μ. κάνουμε Take Away οικονομικής ενίσχυσης της Φαβέλας.
Η πόρτα μας θα παραμείνει κλειστή και εμείς, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας, θα σας σερβίρουμε από το παράθυρο.
Ελάτε ( Ναυάρχου Βότση 11, Μικρολίμανο) να γευτείτε τα νόστιμα φαλάφελ μας, να πιείτε τα μεθυστικά μοχίτο μας και να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι το Μικρολίμανο ω ναι! έχει θάλασσα, τώρα που επιτέλους γκρεμίστηκαν οι πέργκολες των μαγαζιών!
*Θα είναι ευπρόσδεκτα και τα ποτήρια προσωπικής χρήσης για όποι@ θέλει να μας βοηθήσει να μειώσουμε την κατανάλωση πλαστικού και χαρτιού.

Πίσω