Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Δεύτερος γύρος για το Athens Science Festival, αυτή τη φορά on demand, 1-4 Απριλίου

Σάββατο, 3. Απρίλιος 2021, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 27

athinorama31Τρεις μέρες δεν ήταν αρκετές για το Athens Science Festival, το οποίο ανεβάζει online τις δράσεις που πραγματοποίησε το περασμένο σαββατοκύριακο (27-29/3). Από την 1η έως τις 4 Απριλίου, οι ομιλίες, παρουσιάσεις και συζητήσεις που εξέπεμψαν από το αμφιθέατρο της Τεχνόπολης ανεβαίνουν στην ειδική πλατφόρμα του φεστιβάλ για on demand παρακολούθηση. Χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα προβολών και χρονικό περιορισμό, όσοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήριο για την εκδήλωση που τους ενδιέφερε, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να δουν «ζωντανά» τους κορυφαίους ομιλητές που συναντήσαμε στο φετινό πρόγραμμα.

Οι θεματικές που άγγιξε το 7ο Athens Science Festival ξεκίνησαν από την τεχνητή νοημοσύνη, τη σημασία της επιστήμης και της τεχνολογίας στην εξέλιξη των τεχνών μέχρι τη βιωσιμότητα σε διατροφή και ιατρική και φυσικά ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση της πανδημίας. Νομπελίστες, καθηγητές σε κορυφαία πανεπιστήμια και διακεκριμένοι επιστήμονες ήταν ανάμεσα στους ομιλητές καθώς και πρόσωπα από τη δημόσια σφαίρα, τον καλλιτεχνικό και τον αθλητικό χώρο που απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η συζήτηση για την επιστήμη δεν αφορά μόνο στους ειδικούς.

Επιπλέον, διαθέσιμα θα είναι τα παιδικά εργαστήρια, τα ντοκιμαντέρ και τα animation που προβλήθηκαν στο πλαίσιο του φεστιβάλ, καθώς και οι δωρεάν παράλληλες δράσεις που μεταδόθηκαν από την αίθουσα Symposium. Οι τελευταίες θα είναι ανοιχτές με ελεύθερη πρόσβαση.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την 1η Απριλίου μέσω του viva.gr. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων εδώ.

Πίσω