Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Η Ώρα της Γης και η μουσική έκπληξη, Σάββατο 27.3 στις 8.30 μ.μ

Σάββατο, 27. Μάρτιος 2021, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 130

wwf5Κάθε χρόνο, στις 20:30 μ.μ. το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον.

 

Η Ώρα της Γης είναι μια κίνηση για το μέλλον μας. Και είναι κάτι περισσότερο από ένα σύμβολο υποστήριξης: Είναι η φωνή μας για επείγουσα αλλαγή.Το Σάββατο, 27 Μαρτίου, την Ώρα της γης, έχουμε ετοιμάσει για εσένα μια πολύ ωραία έκπληξη! Στις 20:30 σβήσε τα φώτα, μπες εδώ και παρακολούθησε την μεγάλη μουσική γιορτή που σε περιμένει!

 

Οι ONIRAMA, έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό unplugged μουσικό πρόγραμμα, και σβήνοντας τα φώτα τραγουδούν και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για μια νέα αρχή. Οι Picos Apicos & The Pina Coladas επιλέγουν δύο επιτυχίες τους και τραγουδούν, υπό συνθήκες καραντίνας, αποκλειστικά για την Ώρα της Γης. Η μουσικός Μαρία Παπαγεωργίου και η βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη ενισχύουν την πρωτοβουλία με δύο ανέκδοτα τραγούδια τους.

 

Δες στο βίντεο γιατί η Ώρα της Γης είναι σημαντική:

 

 
 
 
 
 

Το 2021 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Φέτος οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση. Γι’ αυτό τη φετινή Ώρα της Γης στέλνουμε το μήνυμα για μια νέα αρχή. Διεκδικούμε και απαιτούμε γενναίες αποφάσεις που θα θέσουν τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον, όπου ο άνθρωπος και η φύση ευημερούν. 

 

Στις 27 Μαρτίου, στις 20:30, σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου με τη δική μας, για τη φύση, σβήνοντας συμβολικά τα φώτα για μια ώρα!

 

 

Πίσω