Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Aγγελάκας - Βελιώτης σε streaming από το Ηρώδειο, Σάββατο 5.3

Από Σάββατο, 6. Μάρτιος 2021
Στον Κυριακή, 7. Μάρτιος 2021
Επισκέψεις : 58

athinorama20Με τη συναυλία «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» ολοκληρώνει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου τον δεύτερο κύκλο των διαδικτυακών προβολών του. Οι Ανα-Παραστάσεις του αυτή τη φορά στόχευσαν στις παραστάσεις που ξεχώρισαν από το περσινό περιορισμένο λόγω Covid-19 πρόγραμμά του. Έτσι, το Σάββατο 6 Μαρτίου, από τις 5 το απόγευμα και για 48 ώρες, θα απολαύσουμε στο You Tube (Greek Festival) την πετυχημένη συναυλία των Γιάννη Αγγελάκα και Νίκου Βελιώτη που έγινε στο Ηρώδειο το περασμένο καλοκαίρι.

Οι δυο μουσικοί σ’ αυτή τη συναυλία παρουσίασαν τον δίσκο τους «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» που αποτελεί μια εντελώς δική τους μεταμοντέρνα – και σαφώς πρωτότυπη – προσέγγιση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Φυσικά, το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως κάθε προσμονή και θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε εδώ και τώρα.

Στο  Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελιώτης: Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων   το Σάββατο 6 Μαρτίου (17:00 και για 48 ώρες)
Με τους Γιάννη Αγγελάκα (τραγούδι), Νίκο Βελιώτη (τσέλο), Φώτη Σιώτα (βιόλα), Σοφία Ευκλείδου (τσέλο), Ηλία Μπαγλάνη (πλήκτρα), Λαμπρινή Γρηγοριάδου (φωνητικά).

Πίσω