Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, 7-31 Ιουλίου

Σάββατο, 18. Ιούλιος 2020, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 86

nikkei.jpgΤο «α» και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, το πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάςΤα εστιατόρια επανεκκινούν, το «αθηνόραμα» τα στηρίζει με την πρωτοβουλία «Restaurants Back for Good», και όλοι μας θέλουμε να απολαύσουμε αγαπημένες γεύσεις που στερηθήκαμε στο lockdown από 7 έως 31 Ιουλίου. Μπορείτε να κλείσετε τραπέζι για να γευτείτε τα βραβευμένα εστιατόρια όλης της Ελλάδας, πληρώνοντας μόνο το 50% της τιμής τους. Απολαύστε και στηρίξτε την επανεκκίνηση της εστίασης, συμμετέχοντας παράλληλα σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

Η μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας ξεκινά και φέτος με τη συμμετοχή 70 βραβευμένων εστιατορίων. Έχει φανατικούς οπαδούς που την περιμένουν πώς και πώς αυτήν τη γιγάντια γευσιγνωσία, που απλώνεται από Νάουσα και Σέρρες μέχρι Ρόδο και Ίο, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και, φυσικά, Αθήνα. Φέτος, μάλιστα, η πραγματοποίησή της έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία, καθώς επισφραγίζει την επανεκκίνηση των εστιατορίων μετά τον κορονοϊό, γι’ αυτό και το «αθηνόραμα» σηματοδοτεί αυτήν τη θεσμική πλέον εκδήλωση με το σύνθημα και την πρωτοβουλία «Restaurants back for good».

 Πώς κλείνετε τραπέζι

 Tο event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή), άρα κρατήσεις θα μπορείτε να κάνετε για τα τετραήμερα 7-10/7, 14-17/7, 21-24/7 και 28-31/7. Όπου ισχύει κάτι διαφορετικό αναγράφεται στο κείμενο του εστιατορίου. Οι κρατήσεις ξεκινάνε από σήμερα Πέμπτη 2/7.  Με τηλεφωνική κράτηση απευθείας στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν και προπληρώνοντας το δείπνο σας είναι ο τρόπος για να κρατήσετε τραπέζι. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο https://www.xrysoiskoufoi.gr/vravevmeni_gastronomia/ (μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς), είτε τηλεφωνικά, είτε με κατάθεση σε λογαριασμό, είτε επιτόπου σε μερικά εστιατόρια, με κάρτα ή μετρητά.

Εδώ θα σας εμφανιστούν οι όροι, τα εστιατόρια και το μενού αυτής της γαστρονομικής προσφοράς και οι τιμές 

 

Πίσω