Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Ένα bazaar για να υποστηρίξουμε την τοπική ροκ και χιπ χοπ σκηνή στην Τεχνόπολη στις 8.7

Τετάρτη, 8. Ιούλιος 2020, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 64

texnopoli1Αγοράστε Τ-shirts, καπέλα, φούτερ, βινύλια, CD's, πόστερ, κονκάρδες και άλλα memorabilia από δικά μας αγαπημένα ροκ συγκροτήματα και hip hop καλλιτέχνες από το bazaar που γίνεται στην κεντρική πλατεία της Τεχνόπολης στις 8 Ιουλίου.

Θα είναι και μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βόλτα για ψώνια, συναντήσεις με φίλους, συζητήσεις, φωτογραφίες με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη – και, φυσικά, πολλή μουσική και εκπλήξεις. Το πετυχημένο παζάρι Athens Hip-Hop Merch Of The Bands Bazaar, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αn Club, διευρύνεται και αποκτά τώρα μιαν ιδιαίτερη σημασία καθώς όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες και τα γκρουπ της σκηνής μας έχουν μείνει αναγκαστικά εκτός δουλειάς όλους αυτούς τους μήνες και, ως εκ τούτου, το μπαζάαρ γίνεται μια κάποια λύση!

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών και συγκροτημάτων από την εγχώρια ροκ και χιπ χοπ σκηνή θα είναι με πάγκους την Τετάρτη 8 Ιουλίου, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 11 το βράδυ και θα μας περιμένει. Η είσοδος είναι 2e (από Πειραιώς 100 & Περσεφόνης, Γκάζι).
Μουσικές παίζουν οι Marina Skoufou και Panos Georgakopoulos.

 Λόγω της νέας πραγματικότητας, ο αριθμός του κοινού στον χώρο της κεντρικής πλατείας της Τεχνόπολης θα είναι κάθε στιγμή συγκεκριμένος και περιορισμένος. Συνεπώς, κάνουμε τα ψώνια μας και βλέπουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και τους φίλους μας χωρίς κατάχρηση χρόνου, σεβόμενοι όσους περιμένουν έξω από τον χώρο για να μπουν. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΚΗΝΗ ΜΑΣ!

Πίσω