Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Summer Nostos Festival, 23-30.6, στο Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου

Παρασκευή, 28. Ιούνιος 2019, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 100

nostosΤο καλοκαίρι είναι πια εδώ μαζί με το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσει το φεστιβάλ, για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί μία βδομάδα ανεμελιάς από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου, να ταξιδέψουμε με τις μουσικές των αγαπημένων μας καλλιτεχνών, να τρέξουμε στον βραδινό αγώνα SNF RUN, να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες ομιλίες στο Συνέδριο του ΙΣΝ, να συμμετάσχουμε σε δραστηριότητες με τα παιδιά μας και να ξαναγίνουμε για λίγο και πάλι παιδιά.

Κάθε χρόνο, βασικό μέλημά μας είναι να κάνουμε την εμπειρία των επισκεπτών του SNFestival στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ακόμη καλύτερη από την περσινή. Τι σκεφτήκαμε λοιπόν για φέτος; Να σχεδιάσουμε ένα δωρεάν app για όλους! 

H εύχρηστη εφαρμογή SNFestival App είναι διαθέσιμη στο Apple Store και στο Google Play Store. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών, των εκδηλώσεων, των αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του SNFestival, το πρόγραμμα του 8ο Συνεδρίου του ΙΣΝ και το SNF RUN και πληροφορίες για την επίσκεψή σας, όπως το πώς μπορείτε να φτάσετε στο ΚΠΙΣΝ, που μπορείτε να φάτε, και πολλά ακόμη.

H εφαρμογή σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τη λήψη ενημερώσεων αναφορικά με οτιδήποτε νεότερο, όπως την έναρξη της διαδικασίας κράτησης θέσεων όπου αυτή απαιτείται, ενώ με τον διαδραστικό χάρτη του ΚΠΙΣΝ μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεστε σε σχέση με το σημείο που θέλετε να επισκεφθείτε, για παράδειγμα τον Λαβύρινθο -για να μην σας φαίνονται οι μετακινήσεις σας στο ΚΠΙΣΝ σαν να βρίσκεστε σε λαβύρινθο!

Μάθετε για όλες τις παραπάνω δυνατότητες και άλλες τόσες, παίζοντας με τη νέα εφαρμογή SNFestival, που μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ για συσκευές Apple, και εδώ για συσκευές Android.

Εδώ   το πρόγραμμα. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε φωτό που εμφανίζεται θα σας παρουσιαστούν όλες οι πληροφορίες για κάθε εκδήλωση. 

Πίσω