Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Aπό τις 24/5 έως τις 19/6 οι μέρες βραβευμένης γαστρονομίας με μενού στο 50% της αξίας του

Παρασκευή, 24. Μαίος 2019, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 64

imeres-gastronomiasΤο πιο εντυπωσιακό γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, στο οποίο τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας συμμετέχουν σε μια μεγάλη γευστική γιορτή, προτείνοντας στο κοινό σπέσιαλ μενού στο 50% της αξίας τους, βρίσκεται επί θύραις. Έτσι λοιπόν για τέσσερις εβδομάδες, από τις 24/5 έως τις 19/6, τα γευστικά κοντέρ αναμένεται να σπάσουν, καθώς ογδόντα τρία εξαιρετικά εστιατόρια και ταβέρνες, που έχουν βραβευτεί φέτος με Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (κάποια και με τα δύο), περισσότερα από κάθε άλλη φορά δηλαδή, συμμετέχουν σε αυτήν τη χαρούμενη, τεράστια γευσιγνωσία.

Πάμε τώρα στα πρακτικά. Στα εστιατόρια της Αθήνας (και στα περισσότερα της Θεσσαλονίκης) μπορείτε να κάνετε κρατήσεις για τέσσερα διήμερα τις Τρίτες και Τετάρτες 28-29/5 και 4-5/6, 11-12/6, 18-19/6. Στα περισσότερα εστιατόρια εκτός Αθηνών οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας θα τρέξουν τις Παρασκευές και τα Σάββατα 24-25/5 και 31/5-1/6, 7-8/6, 14-15/6, εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στο κείμενο κάποιου εστιατορίου. 

Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 23/5, οπότε και θα δημοσιευτούν στο «αθηνόραμα» και το www.athinorama.gr τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων με τις τιμές τους, για να μπορείτε να διαλέξετε· κινηθείτε γρήγορα όμως, διότι τα τραπέζια κλείνονται με ταχύτητα αστραπής.

Θέση κλείνετε κάνοντας κράτηση στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν, προπληρώνοντας το δείπνο σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia (μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς), είτε τηλεφωνικά, είτε με κατάθεση σε λογαριασμό, είτε επιτόπου σε μερικά εστιατόρια, με κάρτες ή μετρητά. 

Πίσω