Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

2η Ομαδική Εικαστική Έκθεση Νικαιωτών Καλλιτεχνών στο "Μάνος Λοΐζος",16-23/10

Τετάρτη, 16. Οκτώμβριος 2019, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 70

nikea1Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας - Ρέντη, διοργανώνει τη 2η Ομαδική Εικαστική Έκθεση Νικαιωτών Καλλιτεχνών.

Ο Σύλλογος μας, έχει δράση διεκδικητική και αγωνιστική, δεν παραβλέπει όμως την αξία του πολιτισμού που συμβάλει στην ολοκληρωμένη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Έτσι ξεκινώντας το 2017 και στα πλαίσια της καμπάνιας Εργασία/Μητρότητα/Ελεύθερος Χρόνος, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) –της οποίας και είμαστε μέλος- διοργανώσαμε έκθεση με το θέμα της καμπάνιας από γυναίκες καλλιτέχνες.

Φέτος, έπειτα από τη περσινή μας επιτυχημένη έκθεση,  για δεύτερη φορά και με τη βοήθεια ομάδας Νικαιωτών καλλιτεχνών, ανδρών και γυναικών, διοργανώνουμε την 2η Ομαδική Εικαστική Έκθεση τους.

Συνεχίζουμε  να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να προσφέρουμε το δικό μας λιθαράκι στον πολιτισμό της πόλης και να παρακινήσουμε κι άλλους συνδημότες μας να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο! Φιλοδοξούμε η έκθεση αυτή να συνεχίσει και να αποτελέσει θεσμό, ώστε κάθε χρόνο οι καλλιτέχνες της πόλης μας να βρίσκουν φιλόξενο χώρο για να εκθέτουν τα έργα τους.

Η τέχνη ενώνει τη δύναμη της με τη φωνή των γυναικών για να σηκώσουν ψηλά τις σημαίες της  διεκδίκησης, του ανυποχώρητου αγώνα, να απορρίψουν τη σημερινή βαρβαρότητα και να παλέψουν για τις σύγχρονες ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους.

Έπειτα από παραχώρηση της κλειστής αίθουσας από το Δήμο Νίκαιας, η έκθεση θα διεξαχθεί στον Πολιτιστικό  Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245, Νίκαια) από 16 έως 23 Οκτωβρίου 2019. Οι ώρες λειτουργίας είναι 18:00-21:00. Συμμετέχουν περισσότεροι από 35 καλλιτέχνες με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, αγιογραφίας, όπως και το τμήμα του Συλλόγου μας με καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 και θα συμμετέχει και η χορωδία του Μουσικού Ομίλου Νίκαιας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νίκαιας

Πίσω