Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

"Κάποτε στον Πειραιά" του Πέτρου Κυρίμη στο “Saint-Paul” στις 14.10

Δευτέρα, 14. Οκτώμβριος 2019, 07:30pm
Επισκέψεις : 141

kyrimis-22Κάποτε στον Πειραιά… Αυτό το “κάποτε” για την πόλη που γεννήθηκε, που μεγάλωσε και που ζει, θέλησε να αποτυπώσει στις σελίδες του βιβλίου του ο Πέτρος Κυρίμης.

Κάποτε στον Πειραιά” είναι ο τίτλος του πονήματος του Πέτρου Κυρίμη – μιας έκδοσης που κάθε σελίδα της είναι και ένα κινηματογραφικό πλάνο, από τον Πειραιά του άλλοτε, του “κάποτε” όπως εύστοχα χαρακτηρίζει ο συγγραφέας. Ενός Πειραιά, που άφησε εποχή και ιστορία…

 

Αυτό το βιβλίο-σταθμός, παρουσιάζεται σε ειδική εκδήλωση του Συλλόγου Αποφοίτων “Saint-Paul”, των εκδόσεων “Κλειδάριθμος” και του βιβλιοπωλείου “Νίκος Βασ. Παρασκευόπουλος”, στο θέατρο της Σχολής την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 7:30 μμ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο καθηγητής ΕΜΠ και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, ο ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ ποιητής Νάσος Βαγενάς, ο δρ. Peter Myrian (professor of Literature, president emeritus, University of Indianapolis, Athens Campus) και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Καπράνος.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα υπάρξει και μουσικό δρώμενο με την υπογραφή του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Θέση : Κουντουριώτου 229-231 και Κανθάρο

Πίσω