Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Στο ΛΙΟΝΤΑΡΙ στο Χατζηκυριάκειο ενάντια στοn Κινέζικο ΔΡΑΚΟ την Κυριακή 4.10 στις 12.30 μ.μ

Κυριακή, 6. Οκτώμβριος 2019, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 84
drakosΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 12:30 ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟ !
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Στον Πειραιά υπάρχει δράκος και δυστυχώς δεν είναι παραμύθι για να τελειώσει ...’και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!’ Ο δράκος της Κινεζικής COSCO αρπάζει γη και θάλασσα από την πόλη, βρυχάται μέσα στα σχολεία, στα σπίτια και στις παιδικές χαρές, μας βομβαρδίζει με καρκινογόνους ρύπους, σωματίδια, οξείδια του θείου, του αζώτου και του άνθρακα σε τεράστιες ποσότητες.
Αυτόν τον δράκο τον έχουν βαφτίσει ανάπτυξη για να ζαχαρώσουν την καταστροφή του περιβάλλοντος και της Δημόσιας Υγείας. Μέσα στον Οκτώβρη ο δράκος ξεκινάει να μπαζώνει την θάλασσα της Πειραϊκής για να δημιουργήσει Νέα Γη 135 στρεμμάτων. Κι όλο αυτό θα γίνει με τα χρήματα της Περιφέρειας που χρηματοδοτεί το έργο, που σημαίνει ότι με τα δικά μας χρήματα θα αναπτύξουμε τον δράκο που καταπίνει την πόλη μας. Κι όλο το μπάζωμα ξεκινάει από την περιοχή Παλατάκι που παράνομα την παραχώρησαν στην COSCO ενώ ανήκει στους δημότες.
Όπου και να 'σαι, όποιος και να ‘σαι ένωσε τη φωνή σου μαζί μας. Ο Πειραιάς είναι πόλη και λιμάνι ιστορικά αδιαίρετα. Ο Πειραιάς είναι η πόλη της προσφυγιάς, o Πειραιάς είναι το ρεμπέτικο, ο Ολυμπιακός. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη και ένας πολιτισμός υπό αφανισμό!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 12.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΠΑΛΑΤΑΚΙ - ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ! - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ! - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ! - ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ! - ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ! - ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ! - ΕΞΩ Η COSCO ΑΠΟ ΤO ΠΑΛΑΤΑΚΙ !
Αγωνιστική Κοινοτική Κίνηση Πειραιά
“ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α' ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ!” (6972942421- 6906408586)

Πίσω