Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

THE ARCHITECT SHOW, στο Helexpo στο Μαρούσι, 4-5.5

Σάββατο, 4. Μαίος 2019, 11:00am - 08:00pm
Επισκέψεις : 31

arxitektΣτις 4 και 5 Μαΐου ένα event το οποίο θα συνδέσει τις σημαντικότερες εταιρίες Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Interior Design με τους κορυφαίους Αρχιτέκτονες και Designers της Χώρας στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο Μαρούσι από το Archisearch, σε επιμέλεια παραγωγής της Design Ambassador και διοργάνωση της Medexpo!

Το Architect Show, είναι ένα διήμερο γεγονός, το οποίο έχει στόχο να συνδέσει γρήγορα και οικονομικά, τις κορυφαίες εταιρείες υλικών Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης με τους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές.

 Ο μοναδικός ατμοσφαιρικός σχεδιασμός της έκθεσης από την αρχιτέκτων Ελένη Μπρασινίκα, του γραφείου Bllend σε συνεργασία με την Design Ambassador, εγγυάται την απόλυτη επικοινωνία και διάδραση μεταξύ εκθετών και επισκεπτών.

Το ARCHISEARCH.gr η κορυφαία Ελληνική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Αρχιτεκτονική και το Design σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπαρτζώκα ιδρυτή της εταιρείας επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγών Design Ambassador, εγγυάται το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και παράλληλα θα αναλάβει την επιμέλεια όλων των δράσεων με διακεκριμένους προσκεκλημένους.

Το Architect Show που διοργανώνεται από την εταιρεία MEDEXPO AE με μεγάλη οργανωτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι μια γιορτή για την Αρχιτεκτονική και το Design αλλά και τον κόσμο των Υλικών όπου Σεμινάρια, Συνέδρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Εμπνευσμένες Ομιλίες και πάνελ θα λάβουν μέρος.

Είσοδος: Ελεύθερη με προεγγραφή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ή εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του event στην σύνδεση.

Πατώντας  athensvoice.gr  θα σας εμφανιστεί μία αναλυτική παρουσίαση της έκθεσης από την Νατάσσα Καρυστινού. 

Θέση : Λεωφόρος Κηφισίας 39, Μαρούσι

Πίσω