Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

mind the fact: Tο νέο πολιτιστικό φεστιβάλ της Αθήνας, 26-29.5

Κυριακή, 28. Μαίος 2017, 08:00am - 05:00pm
Επισκέψεις : 73

mindΤο mind the fact, το νέο πολιτιστικό φεστιβάλ της Αθήνας, έρχεται από τις 26 έως τις 29 Μαΐου και μας φέρνει σε επαφή με αληθινές ιστορίες ανθρώπων που ζουν δίπλα μας. Θεατρικές παραστάσεις, performances, προβολές και εκθέσεις θα πλημμυρίσουν διαφορετικές γωνιές της πόλης με πρωταγωνιστές ανθρώπους που δεν είναι πάντα και δεδομένα ορατοί.

Η αρχή έγινε τον προηγούμενο χρόνο, όταν δημιουργήθηκαν εννέα καλλιτεχνικά εργαστήρια με δωρεάν πρόσβαση σε ενήλικες, νέους και παιδιά με στόχο την εξερεύνηση των πραγματικών εμπειριών τους και των καταστάσεων με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι. Αφού τα εργαστήρια έφτασαν στο τέλος τους, οι συμμετέχοντες αποκαλύπτουν τα καλλιτεχνικά τους δημιουργήματα – ντοκουμέντα πραγματικής ζωής και αληθινών γεγονότων – προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει από κοντά τον κόσμο τους.

Μέγας δωρητής του πρώτου mind the fact είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την συμβολή του Δικτύου Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων (Athens Culture Net).

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί η σελίδα του elculture με όλες τις βασικές πληροφορίες για το νέο αυτό φεστιβάλ.

Πίσω