Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

17o Athens Technopolis Jazz Festival, στο Γκάζι, 23-28.5

Τρίτη, 23. Μαίος 2017, 08:00am - 05:00pm
Επισκέψεις : 103

jazz-festival-1Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους έπειτα από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις του Athens Technopolis Jazz Festival, που συγκέντρωσαν χιλιάδες επισκέπτες  – ενδεικτικά το 2016 στο χώρο της Τεχνόπολης έδωσαν ραντεβού με τη jazz περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες. Η συνεργασία των δύο οργανισμών συνεχίζεται και φέτος στο 17ο Athens Technopolis Jazz Festival από τις 23 έως τις 28 Μαΐου με jazz μελωδίες από πλήθος μουσικών σχημάτων και ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Πέρα από τη μεγάλη αυτή συνεργασία, το φεστιβάλ είναι θα ανακοινώσει και άλλα ευχάριστα νέα, ένα εκ των οποίων είναι πως για πρώτη χρονιά θα λάβει χώρα για 6 μέρες, χαρίζοντας στη φεστιβαλική μας διάθεση ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Ο μακροβιότερος μουσικός θεσμός της πόλης με ελεύθερη είσοδο, ανοίγει τις πόρτες του την Τρίτη 23 Μαΐου και υποδέχεται στο stage 80 μουσικούς. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, που θα παρακολουθήσουμε σύμπραξη jazz σχήματος με κλασική ορχήστρα – Spira Trio & Athens Symphony Orchestra, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα περάσουν από τη σκηνή 3 ορχήστρες: η Συμφωνική, η Big Band του Δήμου Αθηναίων και η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Αθηνών/Military Band of Athens.                                                                                                                  

Αναμένεται να ταξιδέψουμε μέσα σε λίγες μέρες σε όλο τον κόσμο, ενώ στο σύνολο, από την πιο jazz σκηνή της πόλης θα περάσουν περισσότεροι από 150 μουσικοί, που έρχονται από όλο και πιο πολλές γωνιές του πλανήτη για να μας παρουσιάσουν ο καθένας το δικό του «μουσικό σύμπαν». Φέτος θα συμμετάσχουν επιπλέον 3 χώρες – η Εσθονία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ηνωμένο Βασίλειο – ενώ μαζί με τις χώρες αυξάνεται και η ποικιλία των μελωδιών που θα δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Κεντρική Αυλή του χώρου.

Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από πλήθος παράλληλων και αγαπημένων εκδηλώσεων, όπως το Meet Market, που θα επισκεφτεί και πάλι την Τεχνόπολη στην πιο jazz έκφανσή του, η έκθεση φωτογραφίας από την ομάδα Metapolis Photography Seminars και άλλα δρώμενα που θα ανακοινωθούν σύντομα…Μην το χάσεις, θα χάσεις!

Γιε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το  technopolisjazzfestival  του Jazz Festival. 

Πίσω