Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

2o Athens Street Food Festival στο Γκάζι, 19-21/5

Κυριακή, 21. Μαίος 2017, 08:00am - 05:00pm
Επισκέψεις : 79

street foodΤο Athens Street Food Festival διοργανώνεται στην πόλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,

μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη διοργάνωση το 2016,

και πραγματοποιείται τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (5-7, 12-14, 19-21).

Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο είναι η τελευταία ευκαιρία να το επισκεφθείτε (ή ξαναεπισκεφθείτε). 

μεγάλη γιορτή του «φαγητού του δρόμου» που δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει γεύσεις απ' όλο τον κόσμο πραγματοποιείται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκτασης άνω των 4.000 τ.μ., στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Οι ώρες που μπορεί κανείς να βολτάρει και να δοκιμάσει φαγητά απ' όλο τον κόσμο είναι από τις 17:00 μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα την Παρασκευή, 12:00-01:00 το Σάββατο και 12:00-23:30 την Κυριακή. Άπλετος χρόνος, που ευνοεί τα νυχτοπούλια.

Πάνω από 35 καταστήματα έχουν τα δικά τους περίπτερα φέτος στο φεστιβάλ. Μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν είναι τα: Po' Boys, Mama Roux, Monster Burger, Guerilla Chef, Gurun, Not Just Falafel, Royal Curry House, Wok Art, El Luchador, Emi's Cupcakes, Γλυκό Καμινάδα, Mister Rolly, Γκιουζλεμέ, Mac 'n Cheesus, Etnico, Davinci, Loukoumades, Κωνσταντινίδης, Mentality, Poke Hawaian Susi, L' Ovelha Negra, Sugar Rock.

Για το τρίτο και τελευταίο τριήμερο του φεστιβάλ όλα τα περίπτερα θα προσφέρουν ανανεωμένα μενού, με νέες γευστικές προτάσεις που προσδοκούν να εκπλήξουν όσους θα τα επισκεφθούν για πρώτη φορά αλλά και όσους πήραν μία πρώτη γεύση τις προηγούμενες ημέρες.

Τρεις διακεκριμένοι σεφ έχουν δημιουργήσει φέτος pop-up stores αποκλειστικά για τις ημέρες του φεστιβάλ. Ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά τη μεγάλη επιτυχία της περασμένης χρονιάς, επιστρέφει με το Pantera Negra αλλά και το Vandal Burgers. Ο Στέφανος Στεφανίδης, ιδιοκτήτης του Big Kahuna Burgers, παρουσιάζει το μεξικάνικο El Luchador, ενώ ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσιάζει το Sugar Rock. 

Θέση : Στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Πίσω