Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

"Τρωάς" στο Μιχάλη Κακογιάννη από την ομάδα Σημείο Μηδέν μέχρι 4.4

Τρίτη, 21. Μάρτιος 2017, 09:00pm - 11:00pm
Επισκέψεις : 186

ets48Η Έλλη Ιγγλίζ βέρα Δραπετσωνίτισα, είναι κόρη της Ρίτσας Κλουδά και του Βασίλη Ιγγλίζ. Είναι και ηθοποιός και απόφοιτος της Μουσικής σχολής του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Αυτήν την εποχή παίζει με τον Δαυίδ Μαλτέζε, ως μέλη της ομάδας Σημείο Μηδέν, στο έργο "Τρωάς" του Δημήτρη Δημητριάδη, που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Στο έργο αυτό και τη μουσική την έχει γράψει η Έλλη. Το έργο παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9μ.μ μέχρι και στις 4 Απριλίου. Η παράσταση διαρκεί 70' και η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ.

Να πούμε επίσης πως ο Στρούμπος είναι επηρεασμένος από το θέατρο του Θοδωρή Τερζόπουλου, ένα θέατρο διαφορετικό απ'αυτό που παίζεται παντού, που το έχουμε συνηθίσει και αραία και που μας αρέσει. Το θέατρο του Τερζόπουλου και του Στρούμπου, βασίζεται στο σώμα και στην ποιητική ενέργεια που μπορεί αυτό να εκπέμψει. Ιδιαίτερα στη Ρωσία και στην Ιαπωνία εκτιμούν πάρα πολύ το θέατρο που φτιάχνει ο κ.Τερζόπουλος. Εμείς, ως σταγόνα, ευχόμαστε στην Έλλη Ιγγλίζ τα καλύτερα και μια όμορφη δύναμη να την κατακλύζει και να διαχέεται στα έργα της και λέμε να πάμε κάποια Δευτέρα να δούμε το έργο. 

Πατώντας   εδώ   θα σας εμφανιστεί μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Σάββας Στρούμπος στην Έφη Μαρίνου και δημοσιεύτηκε στην ΕτΣ στις 16.3 με τον τίτλο "Η επανάσταση είναι η μόνη δημιουργική πράξη πολέμου". 

Θέση : Πειραιώς 206, Ταύρος
Επικοινωνία : τηλ.: 21 0341 8550

Πίσω