Ζαχαρίας Γκαγκάς

Ζαχαρίας Γκαγκάς

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 06:38

Εκεί που η αγάπη τελειώνει

Αγαπημένοι αναγνώστες  της σταγόνας

Οι γραμμές αυτές με βρίσκουν θλιμμένο όσο ποτέ και ο λόγος  είναι η απώλεια δύο ανθρώπων που μου έδιναν ανάσα , μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δύο ανθρώπων που με αγάπησαν με ανιδιοτέλεια και καθάρια ψυχή! Μιλάω για δύο πολύ συγγενικά μου πρόσωπα που η μνήμη μου τα έχει καταγράψει από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί.

 

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 09:40

Μήνυμα σ'ένα μπουκάλι;

Τώρα τι;  Αναμονή…πάλι; Χορτάσαμε από αναμονή,  υπομονή, κουράγιο, δύναμη και  πολλά άλλα. Ένα δεν κάναμε, όμως, νομίζω… Μπαμ! Πώς; Στην καθημερινότητά μας. Εκεί που δεν πάει άλλο καταπίνουμε…γιατί παρακαλώ; Το βράδυ που τα παίρνεις όλα στο σπίτι τ’ακούει η γυναίκα, τα παιδιά σου, η μάνα, ο πατέρας και τ’αδέρφια σου. Τη μέρα ο συνάδελφός σου, ο υφιστάμενός σου, ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ.

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 22:56

Τίποτα δεν έχει χαθεί και ούτε πρόκειται

Χαιρετώ όλες και όλους μετά από πολύ καιρό που είχα να γράψω στη δροσερή σταγόνα. Σήμερα αφορμή για τις επόμενες γραμμές είναι ένας εξαιρετικός, κατά τη γνώμη μου, καλλιτέχνης της εποχής μας, ο Μίλτος Πασχαλίδης. Όσοι τον έχετε ακολουθήσει στα βήματά του ακόμα θα απορείτε, ίσως, πώς αυτός ο άνθρωπος ανήκει σε μια εποχή σαν κι αυτή και όχι σε κάποια άλλη….πιο αληθινή, πιο ποιοτική, πιο ντόμπρα.