Ομάδα διαχείρισης

Ομάδα διαχείρισης

kifisia2Υπάρχουν περιοχές που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την ποιότητα ζωής και το κάλλος τους. Η Κηφισιά συγκαταλέγεται στα κορυφαία προάστια της Αττικής και γοητεύει ως μια περιπατητική καταπράσινη περιοχή που διαθέτει εξαιρετικό κλίμα, αρχοντικά που κεντρίζουν το βλέμμα του επισκέπτη και μια εμπορική αγορά υψηλής αισθητικής.  

Ένας αγαπημένος προορισμός για όλα τα γούστα με ιδανικές διαδρομές και εξαιρετικούς ποδηλατόδρομους, που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Βέβαια, παρά το επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξής της, παραμένουν κάποια προβλήματα, όπως η στάθμευση, το κυκλοφοριακό ή και τοπικά θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.  

Στο πλαίσιο του αφιερώματός μας, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, παραχωρεί συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη LiFO και μιλά για τις καινοτομίες, τα έργα και τις δράσεις, τα προβλήματα, τον «Κλεισθένη», αλλά και τι αγαπά στην Κηφισιά.

p3Τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, στηρίζει η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3) στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Μάλιστα, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», θα είναι το ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3) κ. Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης.

Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3), συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πειραιά, εκφράζοντας τη στήριξή της στη στρατηγική που έχει αναπτύξει στην πόλη, τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια.

dimker8Η μεγάλη και συγκινητική συμμετοχή των πολιτών, της κινητήριας, δηλαδή, δύναμης του Άλλου Δρόμου και της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση της Δημοτικής μας Κίνησης, το περασμένο Σάββατο στον πολυχώρο Καχραμάνογλου, μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον. 

Με τη δυναμική παρουσία του, ο κόσμος της πόλης έδειξε την αποφασιστικότητά του για να πορευτούμε μαζί και να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη πόλη. Μια πόλη βασισμένη στις ανάγκες των κατοίκων της. Πρώτα απ’ όλα ανθρώπινη, πράσινη, πόλη της αλληλεγγύης, του σεβασμού, της ανάπτυξης και του πολιτισμού.

karkinosΕπιστήμονες στην Αυστραλία ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει οποιονδήποτε καρκίνο στο σώμα μέσα σε δέκα λεπτά το πολύ. Το φθηνό και απλό καθολικό τεστ, που ανιχνεύει τις διαφορές στο DNA των καρκινικών, από εκείνο των υγιών κυττάρων, δίνει ελπίδες ότι στο μέλλον θα είναι εφικτή η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, ώστε και οι θεραπείες να είναι πιο αποτελεσματικές.

davgiotiΦίλες και φίλοι αναγνώστες του δικτυακού τόπου stagona4u.gr.

Είμαι η Ελένη Δαβγιώτη – Ρούκουνα, συνταξιούχος Διοικητικός Υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με έντονη συνδικαλιστική δράση, για είκοσι (20) χρόνια ως Πρόεδρος ΔΑΚΕ του Στρατιωτικού Εργοστασίου ΚΟΠΗ. Παράλληλα διατέλεσα δεκαπέντε (15) χρόνια ως Γενική Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθνικής Άμυνας εκπροσωπώντας χιλιάδες υπαλλήλους που εργάζονται στα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Εδώ (στην ενότητα 'Προσθήκη νέου σχολίου' ) μπορείτε να γράφετε τις σκέψεις σας, τις προτάσεις σας και τις κριτικές σας για τις εκλογές τον Μάιο 2019, που δεν αφορούν κάποιο συγκεκριμένο άρθρο απ'αυτά που εμφανίζονται στην ενότητα “Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές”.

Έτσι μπορείτε να εκφραστείτε γενικότερα, πάντα όμως μέσα στα όρια της δεοντολογίας.

Τα κείμενα αυτά θα εμφανίζονται στην ίδια στήλη των Σχολίων μαζί με τα άλλα.

Το ζητούμενο είναι να αναβλύζει μια χαρά από τα ενδότερα των αναγνωστών που θα μπουν στον κόπο να τα διαβάσουν.

Πιστεύουμε ότι αυτό θα προκύπτει αν τα άρθρα μας συμβάλλουν στην προώθηση του διαλόγου για ένα όλο και καλύτερο Δήμο στην υπηρεσία όλων των δημοτών, για μια πόλη ζωντανή που θα μας κάνει να την αγαπούμε όλο και πιο πολύ.  

belavilas1Η υποψηφιότητα του Νίκου Μπελαβίλα για τον Δήμο Πειραιά σε συνδυασμό με τις δηλώσεις μετωπικής σύγκρουσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τάραξαν τα νερά της επικαιρότητας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ανοίγει τα χαρτιά του στο Documento αναφερόμενος στο «πραγματικό αφεντικό» του δήμου αλλά και στον δικό του σχεδιασμό για την πόλη.

 

kamasΦίλες και φίλοι,

Στη ζωή του  κάθε ανθρώπου, υπάρχουν στιγμές που

συμπυκνώνουν το χρόνο.

Μία τέτοια στιγμή είναι και η σημερινή, για τη δική μου Ζωή.

Είμαστε εδώ.

Φίλοι, συμμαθητές, γείτονές, σύντροφοι από τον χώρο από υπηρέτησα και υπηρετώ, η οικογένειά μου.

Αυτή η παρουσία μου δίνει αναμφίβολα χαρά, αποτελεί για εμένα τιμή και ταυτόχρονα μου δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης.

giotaxΑΦΡΟΙ ΚΥΜΑΤΩΝ

η νοσταλγία του χαμένου

γίνεται η ομίχλη

που διαλύει την καθημερινότητα

εναλλάσσονται διαρκώς

το συναίσθημα

datseriΔήλωση υποψηφιότητας για Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας        της δημοτικής συμβούλου Βάνας Δατσέρη

Είμαι ένας άνθρωπος της γειτονιάς, μια εργαζόμενη γυναίκα που δίνει την μάχη της ζωής όπως όλοι εσείς αυτά τα δύσκολα χρόνια. Επί χρόνια αγωνίζομαι για να προχωρήσει η πόλη μπροστά. Έχω παλέψει μαζί σας σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αθλητικά σωματεία, κινήματα. Όπου και αν βρέθηκα, προσπάθησα, ίδρωσα, εργάστηκα βάζοντας συγκεκριμένους στόχους και δείχνοντας ότι μαζί τα καταφέρνουμε.

Σελίδα 1 από 132