Δημήτρης Χρονάς

Δημήτρης Χρονάς

xronasΕδω και λιγους μηνες εχει δημιουργηθει μια ομαδα ποδοσφαιρου στα Χανια, ο Ασπαλαθος.
Αγωνιζεται στο Γ τοπικο.
Στα παιχνιδια του τον ακολουθουν παντα και παντου, πανω απο 100 ατομα.

Ο Ασπαλαθος εχει ως κεντρικο πανο στο γηπεδο το
"Τα καλυτερα μας γκολ δεν τα εχουμε φαει ακομα" 

Πώς γίνεται ο διεθνής διαγωνισμός για την πώληση του λιμανιού του Πειραιά να κατέληξε με έναν μόνο υποψήφιο αγοραστή; Ήταν από την αρχή δεδομένο ποιος θα κερδίσει. Μια σειρά θεμιτών και αθέμιτων παραγόντων έδωσαν στην Cosco σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι πιθανών ανταγωνιστών της, μετατρέποντας ουσιαστικά την κατάθεση προσφορών για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σε τυπική διαδικασία. Και χθες, η κινεζική εταιρεία έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για να δημιουργήσει το δικό της μονοπώλιο στην Ελλάδα.

Το νόμισμα ως μέσον συναλλαγών αποτέλεσε, σε κάθε ιστορική περίοδο, ένα μεγάλο πρόβλημα στην ανθρωπότητα και χρησιμοποιήθηκε τις περισσότερες φορές ως μηχανισμός  ισχύος της εξουσίας από τις πιο ανεπτυγμένες πόλεις ή χώρες στις ασθενέστερες.

 

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 12:52

Ένα όνειρο, μια ζωή

Ήταν πρωί όταν η πόρτα βρόντησε και ένα γρήγορο ανδρικό βήμα κατευθυνόταν προς την έξοδο του σπιτιού. Το χέρι του έψαχνε αμήχανα πότε τις τσέπες του, πότε τα μαλλιά του να δει αν ήταν τακτοποιημένα.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 02:56

Αιτίες αποβιομηχάνισης της χώρας μας

Το πρόβλημα της αποβιομηχάνισης της χώρας έχει ιστορικές και οικονομικές αφετηρίεςΗ συγκριτική ανάλυση με άλλες οικονομίες σε ιστορικό και οικονομικό  επίπεδο βοηθά στην κατανόηση του Ελληνικού προβλήματος.