Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 18:41

Ψύχραιμοι γονείς διαδήλωσαν ντυμένοι πρόβατα και πυρπολώντας μάσκες σε όλη την Ελλάδα

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

maskes3Όταν ακούω για εξτρίμ τύπους τις περισσότερες φορές μια αχνή επιθυμία μου γενιέται να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε να τους γνωρίσω από κοντά. Να αισθανθώ την εκπομπή τους, να πάρω μια μυρωδιά του πως σκέφτονται και να μοιραστούμε χαλαρά κάποια πράματα από τη ζωή μας. Ούτε υποθέσεις δεν μπορώ να κάνω τώρα γιατί με τους συνανθρώπους μου που αμφισβητούν με κάθε τρόπο τις ιογενείς αιτίες που προκάλεσαν την πανδημία, την επικινδυνότητά της και την αναγκαιότητα των μέτρων που προτείνουν όλες οι κυβερνήσεις, δεν μου τσιγκλίζει το μυαλό μου αυτή η περιέργεια για τέτοιες συνευρέσεις.

Με τους φίλους και γνωστούς, που σ'αυτό το θέμα βρισκόμαστε περίπου απέναντι, είναι διαφορετικά. Μ' αρέσει να το συζητάω μαζί τους και να παθιάζομε κάποιες φορές, αλλά μέχρι εκεί. Όλοι οι άλλοι, οι άγνωστοί μου, έχω εκτιμήσει ότι δεν έχουν να καταθέσουν κάτι που έχει να κάνει με το σύνολο της ζωής τους και μ'αυτά που πιστεύουν γι'αυτήν την πανδημία κι εγώ είναι από τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που πιστεύω απόλυτα ότι είμαι στη σωστή μεριά. Ίσως και νάμαι λάθος ως προς τις συνευρέσεις με τους απέναντι, αλλά σ'αυτή τη φάση τα όσα ακούω ότι κάνουν, στις περιπτώσεις που δεν αδιαφορώ μια λύπη με μαρκάρει. Οπότε το μακρυά κι αγαπημένοι είναι μια καλή επιλογή. 

Στην ιστοσελίδα luben πέσαμε σε ένα άρθρο που έχει συγκεντρωμένες όλες τις κινητοποιήσεις - διαδηλώσεις που έγιναν τις μέρες αυτές με αίτημα το "ΟΧΙ μάσκες στα σχολεία". Όσοι έχουν μια περιέργεια ας του ρίξουν μια ματιά. 

Υπερβολικά καλό για να περιοριστεί στο Ίντερνετ ήταν τελικά το κίνημα των γονιών κατά της μάσκας στα σχολεία. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι γονείς βγήκαν επιτέλους στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, με αίτημα να προστατευθούν οι νεοσσοί τους από την σατανική παγίδα που λέγεται μάσκα.

 Το συλλαλητήριο της Αθήνας έγινε φυσικά στο Σύνταγμα και συνδύαζε μάσκες προβάτων με προτάσεις ειδικών επιδημιολογικών στρατηγικών. Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι διαδηλωτές θεωρούν ότι η πανδημία θα εξαφανιστεί αν γίνουνε όλοι vegetarian:

Πατώντας  luben.tv  θα σας εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο με φωτογραφίες, βίντεο, κ.λπ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 21:07
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση